Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre avança el tancament per fer unes obres de reparació estructural.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesEl Teatre avança el tancament per fer unes obres de reparació estructural.

El temps d’execució dels treballs -que compten amb un pressupost de 60.000 €- és de sis mesos, amb la previsió que l’activitat es reprengui entre finals de setembre i principis d’octubre. Aquest passat trimestre, l’ocupació mitjana de localitats al teatre ha estat del 66%.

El Teatre de Blanes ha avançat el tancament de l’activitat que habitualment es venia fent entre els mesos de maig i juny per poder fer unes obres d’estructura i de millora. El pressupost amb què compten aquests treballs és de 60.000 €, i són necessaris per solucionar els problemes estructurals que pateix l’edifici.

Les obres consistiran en diverses actuacions de reparació de la coberta del teatre. També es farà un repàs dels desperfectes que hi hagi, i s’instal.laran “línies de vida”.

Mentre durin les obres, aproximadament sis mesos, s’aprofitarà per acabar de valorar quin model de gestió és el més adequat pel teatre de Blanes, i que permeti el major estalvi, després que aquest mes d’abril s’acaba el contracte de gestió integral que l’Ajuntament de Blanes tenia signat amb l’empresa “Bitò Produccions”.

La regidora de Cultura i Festes, Laura Torres, ha explicat: “La meva voluntat és que el teatre obri al més aviat possible i seguir oferint una programació de qualitat, si pot ser de forma coordinada amb Lloret i Tordera”.

Respecte la programació –tant la professional com la de les entitats del municipi- que s’oferirà al teatre de Blanes de cara a la propera tardor, de moment encara no s’ha acabat de definir posant-hi dates en previsió que, si les obres s’endarrereixen, no pugui perjudicar a ningú.

Els dos darrers espectacles que han tancat la programació de gener-març 2012 al teatre de Blanes es van oferir els darrers dies del passat mes de març. Divendres es va oferir “Qui té por de Virgínia Wolf”, protagonitzada per Emma Vilarasau i Pere Arquillué, que va arribar a Blanes després que feia setmanes que les entrades estaven exhaurides. Per la seva banda, dissabte va ser el torn de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales.

Durant aquest primer trimestre de 2012, l’ocupació mitjana de localitats ha estat del 66%. A banda de l’espectacle ja esmentat, la representació de “Operetta”, que es va oferir el 12 de febrer, també va exhaurir les entrades, igualant per tant el màxim nombre d’espectadors de l’aforament del teatre: 404. En xifres totals, 1.575 persones han assistit als sis espectacles de la programació professional del teatre, mentre que a la programació d’entitats de Blanes cal destacar els 1.300 espectadors que han assistit als cinc espectacles programats per Rialles.

Data de realització: 04/03/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300