Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà aquest estiu una de les seus del Campus Oficial FC Barcelona-Sport.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut_VermellTBlanes serà aquest estiu una de les seus del Campus Oficial FC Barcelona-Sport., Escut Vermell TallatBlanes serà aquest estiu una de les seus del Campus Oficial FC Barcelona-Sport.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i els representants de l’organització, FC Barcelona-Sport, han signat el conveni de col·laboració perquè l’activitat esportiva es faci al camp de futbol de Can Borell.

El Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, està previst que es faci a Blanes del 25 al 30 de juny de 2012. Blanes s’estrena com a seu d’aquest esdeveniment esportiu, que també s’acollirà a Barcelona, Ametlla de Mar, Reus, Tona i Ribes de Freser en aquesta vuitena edició.

Les set primeres convocatòries han estat tot un èxit de participació i d’organització, amb 1.700 nens que han gaudit durant setmanes del seu esport favorit. En aquest sentit, des de l’organització es destaca que l’any passat van haver de penjar el cartell de complet gairebé dos mesos abans, i en les edicions anteriors el grau de satisfacció per part de pares i nens ha estat molt elevat.

Des de l’Ajuntament de Blanes, que té el certificat de Destinació de Turisme Esportiu, s’ha destacat l’interès que té el municipi a oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives a la vila.

Paral·lelament, el consistori selvatà també ha tingut en compte que durant l’estiu les instal·lacions esportives han finalitzat els seus entrenaments i competicions de lliga, per la qual cosa tenen una baixa ocupació.

Segons el conveni signat per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i els representants del FC Barcelona-Sport, l’Ajuntament es compromet a cedir l’ús del camp de gespa artificial de Can Borell per a l’organització del Campus.

Per la seva banda, l’organització es compromet a allotjar tots els participants i personal tècnic en hotels de la població de Blanes mentre duri el Campus. A més, a la pàgina web promocional d’aquesta activitat es farà constar de forma expressa que la Vila de Blanes és la seu d’aquest esdeveniment esportiu, amb els logotips oficials de l’Ajuntament de Blanes.

D’altra banda, es farà campanya de publicitat del Campus Oficial FC Barcelona a diversos mitjans de comunicació, entre els quals hi ha el diari Sport (coorganitzador de l’activitat), El Periódico, Catalunya Ràdio i TV3. També es repartiran més de 2.000 flyers en tornejos de futbol i espais d’Speed Time al Camp Nou i es faran sobreimpressions als partits de TV3 de la Lliga de Futbol Professional.

Un altre aspecte destacat és que l’organització reservarà 1 plaça gratuïta per distingir un esportista de Blanes, així com d’altres 8 places no gratuïtes al Campus perquè l’Ajuntament de Blanes les pugui distribuir entre els diferents jugadors de futbol del municipi.

Al Campus Oficial del FC Barcelona que es farà a Blanes hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat.

Els objectius esportius que persegueix aquesta activitat són que els participants es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius; participar i gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades; desenvolupar hàbits esportius correctes com el fair play,la competitivitat o la camaraderia; i mantenir durant tot el Campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.

Data de realització: 04/20/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300