Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La presentació d’”Els Secrets de la teva” tanca els actes de Sant Jordi 2012 .


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ElSecretTevaLa presentació d’”Els Secrets de la teva” tanca els actes de Sant Jordi 2012 .

L’acte el va presentar el periodista blanenc Rafel Bagot, amic i company de professió de l’autor del llibre, Jaume Rius, que va estar al Departament d’Esports de TV3 durant 27 anys.

Mentre als carrers de Blanes les parades de llibres i roses encara continuaven obertes, la Casa Saladrigas acollia al vespre d’ahir dilluns el darrer dels actes organitzats en motiu de Sant Jordi.

Es tractava de la presentació del llibre “Els Secrets de La Teva”, que tracta no tan sols de la posta en marxa de TV3 i les seves interioritats, sinó de la visió mediàtica dels esports. Un món que l’autor, Jaume Rius, coneix de molt a prop perquè durant 27 anys va estar al departament d’esports de Televisió de Catalunya.

L’acte el va introduïr el periodista blanenc Rafel Bagot, amic i company de professió de Jaume Rius, a qui defineix com un home inquiet que creu que un periodista no tan sols s’ha de limitar a informar: ha d’anar més enllà i ha de fer pensar.

Al llarg de l’acte, el què també va quedar clar al públic assistent és que Jaume Rius és un inconformista, que no té pèls a la llengua per dir les coses pel seu nom, i que es rebel.la davant l’actual situació que s’està donant.

En definitiva, doncs “Els secrets de la teva” recull curioses anècdotes i records de la trajectòria professional de Jaume Rius, tot amanit amb reflexions sobre una professió que, avui dia, sembla haver perdut l’essència que un dia va tenir.

Amb aquest acte, s’ha posat punt i final al cicle d’activitats organitzades a Blanes en motiu de la diada de Sant Jordi, que han inclòs una sessió de l’”L’Hora del Conte” a la Biblioteca Comarcal; el XXV Concurs de Murals al Carrer; el lliurament de premis i un concert amb el grup “La Mentideta”; i les parades de llibres i roses que s’han instal.lat a diferents indrets del municipi.

Data de realització: 04/24/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300