Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert 15è Aniversari del Cor de Cambra Sota Palau.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/21/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CCSotaPalauConcert 15è Aniversari del Cor de Cambra Sota Palau.

La formació vocal ha encetat els actes celebratius dels seus 15 anys amb un concert que es va acollir a la capella de l’Esperança divendres passat, inclòs dins el cicle que s’està fent en aquest recinte.

Divendres passat, 18 de maig, es complien exactament 15 anys d’ençà que el Cor de Cambra Sota Palau es va presentar amb un concert que va oferir al Centre Catòlic. L’èxit d’aquell concert de presentació que tenia lloc l’any 1997 va ser tal, que el van haver de repetir el diumenge següent.

15 anys més tard, aprofitant la coincidència que el seu director, Josep Maria Guinart, és també el promotor del cicle de Música a l’Esperança, divendres passat van oferir un concert a la capella per encetar el cicle celebratiu d’aquest aniversari.

La llarga cua de públic que es va formar abans que comencés l’actuació i que després va omplir de gom a gom el recinte, es pot dir que certificava l’expectació i l’interès que hi havia per compartir un esdeveniment tan especial.

Per emmarcar el concert inaugural del 15è aniversari en el XXI cicle de Música a l’Esperança, divendres passat es va presentar un programa de polifonia antiga, fent un recorregut que va partir des del segle XIV amb el Llibre Vermell de Montserrat, fins arribar fins el segle XVII.

Durant aquests 15 anys, el Cor de Cambra Sota Palau ha arribat a interpretar 180 cançons que van des del segle XII fins a obres contemporànies, incloent-hi dues peces expressament per a ells, i l’any 2002 va presentar un CD amb 20 cançons: “Sota Palau a Palau”.

Actualment porta realitzades més de 170 actuacions, entre les quals destaquen el Festival Internacional de Música de Cantonigròs de 2001, les actuacions a l’Advent Coral de Praga el 2005 i la interpretació del Llibre Vermell de Montserrat amb la Companyia Elèctrica Dharma i el Cor Anselm Viola al Festival de Música de Torroella de Montgrí i a Blanes, entre les més de 30 ciutats visitades.

La celebració d’aquests 15 anys es completarà amb tres concerts més durant el mes de juny amb tres cors de fora: el Cor Maragall de Girona, la Coral Sant Adrià de Besós i la Southern California Master Chorale de Cypress, Califòrnia, Estats Units.









Data de realització: 05/21/2012 | Data de la darrera actualització: 05/28/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300