Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes organitza una jornada informativa per a empresaris sobre formació bonificada.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/24/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes organitza una jornada informativa per a empresaris sobre formació bonificada.

L’objectiu és oferir als empresaris, associacions, gremis i treballadors de l’àrea d’influència de Blanes tota la informació necessària per accedir a cursos formatius sense cap cost addicional per a l’empresa.

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat una jornada informativa adreçada principalment als empresaris de l’àrea d’influència del municipi, és a dir: la Selva i el Maresme.

L’objectiu de la jornada és conscienciar els empresaris que, per poder ser més competitius i per tant tenir més possibilitats d’èxit, cal que disposin de treballadors degudament formats. Això ha de permetre a les empreses poder vendre els seus productes i/o oferir els seus serveis de manera més professional i eficient.

D’altra banda, el que també s’ha de tenir en compte és que es pot formar els treballadors sense cap cost addicional mitjançant la formació bonificada.

En aquest sentit, la jornada està adreçada tant a empresaris com a treballadors, gremis, associacions, sindicats, etc, i s’hi explicarà com funciona la formació bonificada, com es pot sol•licitar i quins requisits cal complir per poder accedir-hi.

També s’exposarà el cas d’una empresa d’èxit que explicarà els beneficis que ha obtingut mitjançant l’aplicació de la formació bonificada. Per participar a la jornada informativa (que es farà en dues sessions independents el mateix dia, en horari matinal i al vespre) l’entrada és lliure i no cal fer inscripció prèvia.

D’altra banda, aquest dimecres 23 de maig l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes també ha organitzat la càpsula formativa “Eines informàtiques per a gestionar el meu negoci”. Un especialista de “Jed Informàtica” explicarà els diferents tipus de programes informàtics (ERPs) que existeixen per a gestionar negocis i aconsellarà sobre el tipus d’ERPs que millor s’adapten a les necessitats concretes de cada empresa.

La jornada també s’acollirà a l’edifici de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes el dia 23 de maig des de 2/4 de 10 del matí fins a les 11.00 h, amb entrada gratuïta.Jornada Informativa: “La Formació Bonificada”

Dimarts 29 de maig de 2012
Horaris: de 9.30 a 11.00 h i de 20.00 a 21.30 h
Lloc: Edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes
Avinguda de l’Estació 43 – Blanes
Per a més informació:
Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament de Blanes.
Tel.: 972 358 260 / Correu: ojalil@blanes.catCàpsula Formativa: “Eines Informàtiques per a gestionar el meu negoci”

Dimecres 23 de maig de 2012
Horaris: de 9.30 a 11.00 h
Lloc: Edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes
Avinguda de l’Estació 43 – Blanes
Per a més informació:
Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament de Blanes.
Tel.: 972 358 260 / Correu: lluiscampderrich@blanes.cat

Data de realització: 05/24/2012 | Data de la darrera actualització: 05/24/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300