Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament fa un punt informatiu de recollida selectiva abans que comenci la temporada alta.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/06/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament fa un punt informatiu de recollida selectiva abans que comenci la temporada alta.

El punt informatiu s’instal·larà el proper diumenge al passeig de Mar de cara a la posada en marxa de la temporada alta de recollida selectiva, que comença el 15 de juny.

L’Ajuntament de Blanes reforçarà la informació ciutadana sobre la recollida selectiva d’escombraries amb un punt informatiu que s’instal·larà el proper diumenge 10 de juny al passeig de Mar, a l’alçada del carrer Ample. El Punt Informatiu funcionarà des de les 10.00 h fins a les 14.00 h.

Els ciutadans i ciutadanes que s’acostin a aquest indret el proper diumenge podran rebre informació i material sobre diverses qüestions relacionades amb aquest àmbit. En el cas de la recollida porta a porta, s’informarà que a partir del 15 de juny comença la temporada alta, de manera que es passarà a recollir cada dia ambdues fraccions: la de rebuig i l’orgànica. Durant la temporada baixa –del 15 de setembre al 15 de juny- aquestes dues fraccions es recullen en dies separats als barris on es fa el porta a porta.

Una de les principals novetats respecte de les anteriors ocasions en què s’ha posat en marxa el punt informatiu és que tots els assistents rebran un obsequi de gran utilitat per a aquesta nova temporada d’estiu. Es tracta d’un cendrer per poder portar a la platja i reduir aquests residus tan difícils d’eliminar de la sorra amb les neteges que es fan diàriament.

Tal com es va fer en el punt informatiu del passat mes de març, es repartirà compost gratuïtament, que s’obté amb la matèria orgànica que es recull a Blanes. L’objectiu és que els usuaris puguin comprovar què se’n fa dels seus residus i, alhora, utilitzar l’adob per a la finalitat que prefereixin: per a l’hort, per a les seves plantes, etc.

D’altra banda, al punt informatiu també es repartirà material relacionat amb la separació de la matèria orgànica com ara tríptics, imants, adhesius i els ja coneguts cubells –tant el reixat com el de carrer- per a tots aquells usuaris que encara no en tinguin. Igualment, es vendran bosses compostables al preu de 20 cèntims cada paquet, si bé està previst que només es vengui un màxim de 5 paquets per persona.

Al llarg del matí s’aclariran dubtes sobre els residus, el reciclatge i el servei de recollida de Blanes i es recolliran les impressions que tenen els ciutadans i ciutadanes sobre la recollida de residus, especialment de la FORM (Fracció Orgànica de Residus Municipals).

Un altre objectiu és promocionar l’empresa de recollida de residus i neteja viària municipal, NORA, que presentarà el nou camió de recollida de FORM que estarà exposat en el punt informatiu.

També es facilitarà informació general sobre la recollida selectiva, així com el número de telèfon d’atenció al ciutadà de NORA: 902 420 092.

Data de realització: 06/06/2012 | Data de la darrera actualització: 06/06/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300