Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament organitza les cinquenes jornades gastronòmiques del “Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes”.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament organitza les cinquenes jornades gastronòmiques del “Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes”.

Un total de 18 restaurants participen enguany a l’experiència, gairebé el doble que el 2011. Les Jornades es faran del 10 de juny al 15 de juliol

La cinquena edició de les jornades gastronòmiques del “Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes” està promoguda per la regidoria de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes. Les jornades es faran en 18 restaurants del municipi des del 10 de juny fins al 15 de juliol de 2012 amb l’objectiu de promoure el turisme i els valors gastronòmics blanencs.

En aquest sentit, els restaurants que participen a les jornades gastronòmiques presenten un total de 18 menús, tots al voltant de les variants del suquet de peix fet a l’estil propi de cada establiment. El preu dels menús –que estableix cada establiment de restauració- va des dels 35 € fins als 45 €, i recull un ampli ventall de possibilitats per poder degustar aquest plat típic de la cuina marinera.

Les empreses blanenques Caves Mont-Ferrant i Cervesa Artesana Marina també hi són presents col·laborant amb els diferents restaurants participants. Per la seva banda, la Confraria de Pescadors de Blanes ofereix facilitats a tots els establiments perquè puguin comptar amb la matèria primera dels menús.

Des que es van posar en marxa les jornades gastronòmiques del “Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes” l’evolució del nombre de restaurants que ha participat en cada edició ha estat força estable, llevat d’aquest 2012, que s’ha gairebé doblat :

Restaurants Participants a les Jornades :

- 1a Edició: 12 Restaurants (any 2008)
- 2a Edició: 10 Restaurants (any 2009)
- 3a Edició: 11 Restaurants (any 2010)
- 4a Edició: 11 Restaurants (any 2011)
- 5a Edició: 18 Restaurants (any 2012)

Els restaurants de Blanes que participen a les Cinquenes Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes són els següents : 1834, S’Auguer, La Balma, Can Borrell, Can Bruno, La Cafeteria, Celler Sant Antoni, El Celler de la Puntaire, Club de Vela, Kiku, Laia, La Nou, Las Salinas, Síbaris, Siroco, Sol d’Or, Can Ton i El Ventall.

A banda de l’atractiu gastronòmic que les jornades ja representen pels amants de la bona cuina, un altre dels incentius amb què compta és que, a través de la col•laboració dels jardins botànics de Blanes (el Marimurtra i el Pinya de Rosa) es farà una promoció d’entrades de 2 x 1 en tots els restaurants. L’oferta serà vàlida del juny al desembre de 2012 perquè, d’aquesta manera, els comensals comptin amb una raó més per tornar a visitar el municipi.

Un dels elements de difusió de les jornades gastronòmiques –a banda del conegut cartell amb la forquilla que les identifica- és un tríptic que recull la llista dels restaurants participants, així com els menús que ofereixen, el preu i totes les dades d’interès per localitzar aquests establiments de restauració (adreça, telèfons i un mapa de Blanes on estan assenyalats els restaurants).

Val a dir que aquest 2012 s’han editat 3.000 fullets de les jornades gastronòmiques, a banda de la impressió de cartells i altres tipus de material de promoció.

En aquest sentit, una de les principals novetats que hi ha per ajudar en la difusió de les jornades a través de la xarxa, és que també es pot accedir al web de les jornades (www.visitblanes.net) a través del codi QR que està imprès als pòsters, així com al material de difusió.

La presentació de les Cinquenes Jornades Gastronòmiques “Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes” s’ha fet avui divendres, 8 de juny de 2012, al restaurant “El Ventall”, un dels 18 establiments que participa enguany en aquest esdeveniment, i ha estat encapçalada per la primera tinenta d’alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat, Lourdes Fàbrega.

També han participat representants dels restaurants participants, així com de les empreses col.laboradores: Caves Montferrant i Cervesa Artesana Marina.

Data de realització: 06/08/2012 | Data de la darrera actualització: 06/18/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300