Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes convoca un concurs per triar el cartell de la Festa Major i el Concurs de Focs 2012.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/15/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes convoca un concurs per triar el cartell de la Festa Major i el Concurs de Focs 2012.

L’objectiu del concurs és impulsar la creativitat artística. Les obres es podran presentar fins el 21 de juny i el premi per al guanyador és de 750 €.

El departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i la Comissió Tècnica del Concurs de Focs han decidit convocar un certamen per triar el cartell que servirà per anunciar la Festa Major i el concurs pirotècnic. La convocatòria d’aquest concurs de cartells respon a l’objectiu d’impulsar la creativitat artística i fomentar aquest àmbit en motiu d’una de les festes més destacades i populars que se celebra a Blanes.

El termini per presentar idees originals pel concurs de cartells és fins el 21 de juny, i serà l’endemà divendres dia 22 quan es farà públic el veredicte. El guanyador d’aquesta convocatòria serà premiat amb 750 euros, i el seu cartell és el què servirà per anunciar els actes festius que es faran a Blanes del 21 al 28 de juliol de 2012.

Les bases del concurs recullen la obligatorietat que les idees que es presentin siguin originals i inèdites, i només es podrà presentar una obra per autor.

Els participants tindran plena llibertat per escollir la temàtica del cartell, tot i que sempre haurà d’estar relacionat i ser representatiu del Concurs de Focs d’Artifici. En aquest sentit, haurà de tenir una clara finalitat divulgadora d’aquest esdeveniment i, per aquest motiu, el cartell ha d’incloure els següents textos: “FESTA MAJOR SANTA ANNA 2012” així com “42è Concurs Internacional de Focs de Blanes”.

Els treballs s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes (de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 i dissabtes de 10.00 a 13.30 h). S’han de presentar en format vertical amb una mida de DIN A-3 en suport rígid (cartró ploma) i en suport digital (arxiu “jpg” o “tif”) d’alta resolució.

El jurat qualificador està integrat per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres; un membre de la Comissió de Focs; el tècnic de cultura i tres artistes blanencs de reconeguda trajectòria.

Els treballs s’han de presentar amb un lema o pseudònim que haurà de figurar al dors de l’obra, sense cap altra dada. En sobre tancat, i a part, s’inclourà el nom i cognoms de l’autor, domicili, telèfon de contacte, fotocòpia del DNI, el lema o pseudònim i una declaració signada respecte la propietat de l’obra que consta a les bases del concurs. A la part exterior d’aquest sobre únicament haurà de constar el lema o pseudònim de l’autor, sense cap altre text per preservar la seva identitat.

Les bases del concurs es poden consultar per Internet a l’adreça http://www.blanes.cat/docweb/basescartellfestamajor2012
Data de realització: 06/15/2012 | Data de la darrera actualització: 06/15/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300