Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

10a Festa dels Contes de Sant Joan a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

10a Festa dels Contes de Sant Joan a Blanes.

Aquest diumenge 24 de juny, la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer va organitzar la desena edició de la popular festa dels Contes de Sant Joan al Jardí Botànic Pinya de Rosa


La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, comptant amb la col·laboració de la Parròquia Santa Maria i l’Ajuntament de Blanes -així com d’altres empreses i entitats-, han organitzat una nova edició d’aquest esdeveniment que aquest any arriba ja a la seva desena edició. La fundació, creada l’any 2004 després que des de l’any 2001 ja va iniciar les primeres activitats, fa una tasca de divulgació i ajuda en la recerca del càncer de desenvolupament infantil, ajuda als nens i familiars afectats per aquesta malaltia.

En motiu del desè aniversari de la Festa dels Contes de Sant Joan, enguany l’esdeveniment no s’acollirà com els darrers anys al pati de l’esbarjo parroquial, sinó al Jardí Botànic Pinya de Rosa de Blanes.contes Sant Joan 1contes Sant Joan 2contes Sant Joan 3
contes Sant Joan 4contes Sant Joan 5contes Sant Joan 6
contes Sant Joan 7contes Sant Joan 8contes Sant Joan 9
contes Sant Joan 10contes Sant Joan 11contes Sant Joan 12Per poder arribar a aquest indret està previst que hi hagi un servei d’Autobusos-Jardinera que sortiran tant des de Blanes com des de Lloret. El servei de Blanes sortirà des de la plaça Catalunya amb parada a la zona del Port fins arribar al jardí botànic Pinya de Rosa en els següents horaris: 17.00, 18.00 i 18.30 h. Val a dir que el preu del bitllet serà de 2’25 euros, la meitat del què és habitual, ja que l’empresa de transports Panoràmic Blanes -responsable dels tradicionals autobusos-jardinera- col·labora també en l’organització d’aquesta festa.

La festa, que se celebrarà el proper diumenge 24 de juny, començarà a dos quarts de set de la tarda, i està previst que s’acabi pels volts de les vuit del vespre. Com és habitual, els grans protagonistes seran els contes, alguns clàssics i d’altres adaptats, però tots explicats per rondallaires blanencs.

Cada any la vetllada és molt animada tant pels més grans com pels més petits, que s’ho passen d’allò més bé escoltant els contes explicats per diversos narradors.

Al llarg de la vetllada, dues entitats de Blanes faran de fils conductors amb les seves respectives aportacions. D’una banda els Manaies de Blanes i de l’altra el Club Vitry de Gimnàstica Rítmica.

La festa és totalment gratuïta, si bé qui vulgui col·laborar amb la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer ho pot fer de diverses maneres al llarg de la tarda: comprant una camiseta al preu de 5 euros; qualsevol de les tres edicions de llibres amb els reculls dels Contes de Sant Joan que s’han fet fins ara al mateix preu, 5 euros; o bé adquirint butlletes al preu d’1 euro pel sorteig que es farà d’una estada a la Cerdanya per a tota la família.

Després de la sessió de contes, la festa continuarà amb un berenar per a tothom amb la tradicional coca de Sant Joan, refrescos i gelats, així com amb el sorteig d’obsequis varis cedits per diverses entitats col·laboradors.

Data de realització: 06/22/2012 | Data de la darrera actualització: 06/25/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300