Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes amplia a partir de l’1 de juliol les zones blaves.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/28/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes amplia a partir de l’1 de juliol les zones blaves.

L’ampliació coincideix amb l’inici del nou contracte de gestió d’aquestes zones d’aparcament, que s’allargarà fins el 30 de novembre de 2012.

Amb aquesta ampliació, Blanes passarà a disposar de gairebé 1.900 places de zona blava, de les quals més de 600 són de nova creació. La gestió durant cinc mesos (des de l’1 de juliol fins el 30 de novembre d’aquest any) ha estat adjudicada per 150.000 € a l’empresa Aparcaments Costa Brava S.L. després que van haver dues ofertes.

L’empresa adjudicatària gestionarà el servei de vigilància i control de les zones d’aparcament limitat (zones blaves) per aquest import després que l’any passat, quan hi havia menys places a gestionar, i el període de temps va ser mes breu -del 15 de juny al 15 de setembre-, el cànon va ser de 55.000 €.

Pel que fa a les places d’aparcament limitat de nova creació, estan situades principalment a quatre zones: l’accés a Cala Bona (Sant Francesc), el tram final de l’avinguda Vila de Madrid a partir del carrer Mercè Rodoreda, una part del passeig de Catalunya i el tram final del passeig de s’Abanell.

Val a dir que, a l’igual que als darrers anys, es podran aparcar els vehicles en algunes d’aquestes zones blaves sense pagar si es disposa d’una credencial que poden obtenir els titulars de vehicles que estiguin empadronats a Blanes o que tinguin el seu domicili social al municipi.

Les zones on es podrà estacionar de franc amb aquesta credencial són a la part final de l’avinguda Vila de Madrid, on hi ha 263 places, així com a l’aparcament de l’esplanada de sorra del costat de l’antic pavelló municipal, amb 609 places. En aquest sentit, les denúncies per infracció d’aparcament en aquestes zones regulades que es facin de l’1 al 15 de juliol de 2012 s’anul•laran si obtenen la credencial dins aquest mateix període.

Aquestes credencials es poden tramitar a l’Oficina del Servei de Gestió Tributària de Blanes del Consell Comarcal de la Selva, que està situada al carrer de la Fe 7-9, de dilluns a divendres, de 9’00 a 14’00 h.

Abans que s’esgotin els cinc mesos durant els quals aquesta nova empresa es farà càrrec de la gestió de les zones blaves de Blanes, l’objectiu de l’Ajuntament és tenir enllestit un nou plec de condicions per a una nova adjudicació per un període més llarg.
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/28/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300