Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es posen en marxa els Clubs Infantils d’Estiu.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/29/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es posen en marxa els Clubs Infantils d’Estiu.

Es tracta de dos recintes lúdics gratuïts per donar un servei afegit a vilatans i visitants, en la línia de potenciar la certificació de DTF (Destinació de Turisme Familiar) de Blanes.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Blanes posarà en marxa diumenge vinent 1 de juliol els dos clubs infantils d’estiu al municipi, uns recintes lúdics gratuïts adreçats a la canalla que es posen al servei dels vilatans i visitants del municipi. Els dos Clubs Infantils funcionaran al llarg de tot l’estiu, fins el 31 d’agost.

L’any 2008 l’Ajuntament de Blanes va obtenir la certificació de Destinació de Turisme Familiar, que reconeix el municipi perquè ofereix recursos i serveis especialitzats per rebre famílies. Un d’aquests serveis és el què s’ofereix als Clubs Infantils.

No es tracta tan sols d’un parc lúdic on hi ha inflables i altres jocs per a la canalla, sinó d’un recinte on es fan diferents activitats per riure, gaudir i fomentar la comunicació entre els participants sota la vigilància de dos monitors i un coordinador, que està pendent del bon funcionament dels dos clubs. Els nens i nenes han d’estar acompanyats en tot moment d’un adult que podrà esperar-se, si vol, fora del recinte.

Un dels Clubs Infantils està situat a la platja del Centre, al costat del lloc de socors de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes. Té una superfície de 150 m2, un aforament màxim de 30 persones i disposa de tres àmbits: zona d’inflables, zona de jocs i zona de biblioplatja. El seu horari és:

- De Dimarts a Divendres: 11’00 a 13’00 i 16’00 a 18’00 h
- Caps de Setmana: 12’00 a 14’00 i 17’00 a 19’00 h

Per la seva banda, l’altra Club Infantil està ubicat al final del passeig de s’Abanell, a pocs metres de la platja, a la zona hotelera i de càmpings dels Pins. Amb una superfície de 340 m2 i un aforament màxim per a 30 persones, també disposa dels tres mateixos àmbits que el Club Infantil de la platja del Centre: zona d’inflables, zona de jocs i zona de biblioplatja. El seu horari és:
- De Dimarts a Diumenge: 11’00 a 13’00 i 17’00 a 19’00 h

Els dilluns és l’únic dia de la setmana en què el servei estarà tancat als dos clubs. D’altra banda, cada dimecres s’oferirà alternadament a cada club infantil una “Festa de l’Escuma”. El primer recinte que acollirà la “Festa de l’Escuma” serà el des Pins el proper 4 de juliol, mentre que l’11 de juliol aquesta activitat s’oferirà al club infantil de la platja del Centre.

Val a dir que el servei de biblioplatja que s’ofereix als dos clubs inclou no tan sols publicacions infantils, sinó també un servei de diaris de tot el món, perquè també els pares i mares estrangers que utilitzen el servei puguin gaudir d’avantatges.

L’empresa contractada per l’Ajuntament de Blanes que s’encarrega d’aquest servei és Okitans S.L., que ja ho ha fet els dos passats estius del 2010 i el 2011 amb excel·lents resultats de participació.

Data de realització: 06/29/2012 | Data de la darrera actualització: 07/10/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300