Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Banderes Blaves ja onegen a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les Banderes Blaves ja onegen a Blanes.

Des de dilluns al matí ja hi ha les Banderes Blaves de qualitat a les tres platges de Blanes que novament han obtingut aquest guardó: Cala Bona, la platja del Centre i S’Abanell. També l’ha obtingut el Club Vela Blanes.

Les Banderes Blaves són un distintiu mediambiental i, per tant, les localitats on onegen certifiquen d’aquesta manera l’excel·lent estat en què es troben les seves platges tant pel que fa a la qualitat de l’aigua com de la sorra.

Des de dilluns al matí les Banderes Blaves ja s’han hissat a les tres platges de Blanes que, novament, han revalidat aquest guardó un any més. Concretament, aquests guardons onegen de nou a Cala Bona, la platja del Centre i s’Abanell. També ha revalidat novament l’obtenció de la Bandera Blava el Club de Vela Blanes.

Enguany han obtingut aquest distintiu de qualitat 87 platges (1 més que l’any passat) i 24 ports catalans (2 més que al 2011) corresponents a un total de 43 municipis. El lliurament de les Banderes Blaves de qualitat es va fer el passat dissabte al Club Nàutic l’Escala, en un acte que va encapçalar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

En representació del municipi van assistir a l’acte la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Lourdes Fàbrega, així com el gerent del Club de Vela Blanes, Carles Ramos.

Durant l’acte, el conseller Recoder va destacar la importància d’aquests guardons, que situen la costa de Catalunya com una de les destinacions turístiques més importants del Mediterrani. En aquest sentit, i arran de les analítiques efectuades per l’Agència Catalana de l’Aigua durant l’estiu de 2011, el 97% de les platges catalanes van obtenir la qualificació d’excel·lent.

El distintiu de les Banderes Blaves l’atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), tot i que compta amb la col·laboració de Ports de la Generalitat.

Data de realització: 07/02/2012 | Data de la darrera actualització: 07/03/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300