Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert Anna Luna Quartet.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert Anna Luna Quartet.

Organitzat per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i Caves Mont-Ferrant, el concert que es va fer divendres va incloure peces de jazz, funk i música brasilera.

S’obren les portes i és el moment perquè el públic entri al recinte de les Caves Mont-Ferrant. Aquesta nit no ho han fet per assistir a una jornades de portes obertes o a una degustació dels escumosos que fa aquesta empresa blanenca, sinó per assistir a un esdeveniment musical que és força esperat per tothom.


concert caves 1concert caves 2concert caves 3
concert caves 4concert caves 5concert caves 6
concert caves 7


Es tractava del concert organitzat per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i Caves Mont-Ferrant que, des de fa uns quants anys col·labora en aquest esdeveniment.

L’empresa participa des de l’any 1992 en les activitats culturals que es fan a Blanes, especialment amb aquest concert que durant les primeres edicions es va acollir a l’interior de les seves caves perquè els darrers anys ho hagi fet a l’exterior, que convida a gaudir encara més d’una nit d’estiu.

Segons Jordi Xena, director de Caves Mont-Ferrant, és un orgull poder dir que l’empresa pertany a Blanes i col·laborar en la vida cultural blanenca. De fet, la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament, Lara Torres, remarca que el concert ja es pot dir que ha esdevingut entre els blanencs i blanenques en l’esdeveniment per excel·lència que enceta el seguit d’actes culturals de ple estiu a la vila.

A banda d’assistir al concert, el públic també té la ocasió de poder gaudir del recinte de l’emblemàtica i centenària empresa blanenca que, en acabat, els ofereix una copa de cava.

Enguany l’esdeveniment musical ha anat a càrrec d’Anna Luna Quartet. Liderat per Anna Luna, cantant i compositora catalana de família brasilera, és una de les veus més conegudes i reconegudes del panorama jazzístic nacional. La cantant ha actuat a Blanes acompanyada del seu grup de músics estable: Jaume Vilaseca al piano, Curro Gálvez al contrabaix i Roberto Faenzi a la bateria.

Al programa del concert, el quartet de jazz va oferir peces standard d’aquest gènere, com ara “All The Things You Are” o “Easy to Love”, cançons populars brasileres com “É com Esse Que Eu Vou” i “Berimbau”, però també adaptacions com ara “Mediterráneo”, de Joan Manel Serrat, i en especial la cançó que dóna títol al seu darrer treball discogràfic: “Femenina”.

I és que als seus concerts, Anna Luna tria molt bé el seu repertori, aconseguint que el públic gaudeixi d’una vetllada carregada de passió i improvisació.Data de realització: 07/10/2012 | Data de la darrera actualització: 07/16/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300