Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

X Festival de Curtmetratges a la platja.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CritArtX Festival de Curtmetratges a la platja.

Organitzat per “Crit d’Art”, el festival va presentar una selecció dels treballs nominats i guanyadors dels premis Gaudí i els premis Goya del 2012.

La platja de Blanes va acollir dissabte passat la desena edició del Festival de Curtmetratges a la platja. Enguany el festival va tornar a ser una mostra no competitiva on s’hi va poder veure una selecció dels millors curtmetratges nominats i guanyadors de la darrera edició dels premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català i els premis Goya de l’Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques d’Espanya. A l’inici i al final, la projecció també va incloure curtmetratges realitzats per dos directors blanencs: Hugo J. Martínez i Sergi Esgleas.

festival curts 1festival curts 2festival curts 3
festival curts 4festival curts 5festival curts 6
festival curts 7

Els assistents al festival van poder gaudir de cinema a la fresca mentre prenien cervesa artesana de Blanes, ja que dos dels productors locals d’aquesta beguda, Marina i Popaire, van ser presents oferint el servei de barra, repetint l’exitosa experiència de l’any passat.

Crit d’Art va començar a caminar el març de l’any 2003, primer amb una exposició col·lectiva, i l’agost d’aquell mateix any amb la primera Mostra de Cinema a la Platja.

Precisament en motiu del desè aniversari, Crit d’Art ha dissenyat una samarreta commemorativa de la qual s’han fet 100 exemplars d’edició limitada que es van poder adquirir dissabte a la nit, coincidint amb el festival. Al llarg d’aquests anys, el festival de curtmetratges ha fet que el nom de Blanes viatgés cada vegada més lluny, tant a nivell de l’estat espanyol com del Regne Unit, França o fins i tot dels Estats Units, a través dels treballs que arribaven provinents d’aquests països.

Després que el primer any el festival va ser una mostra, a partir de la segona edició ja es va posar en marxa un concurs que va arribar a tenir 3.000 euros com a premi, coincidint amb la sisena convocatòria.

Ara, després que ja s’ha celebrat la desena edició del festival de curtmetratges a la platja, l’associació cultural blanenca es tornarà a reunir al setembre per fer balanç i decidir quins són els nous projectes a emprendre. Val a dir a que la projecció de dissabte passat es va haver de fer gairebé una hora i mitja més tard del què estava previst, ja que va haver un problema amb el subministrament elèctric.

L’entitat ha posat en marxa un concurs fotogràfic a través del Facebook que premiarà la millor fotografia que representi l’esglògan “Felicita el desè aniversari del Festival Crit d’Art”. Cada participant pot enviar un màxim de dues imatges que es poden compartir al mur de Facebook de Crit d’Art o bé es poden enviar al correu electrònic de l’entitat fins el 20 de juliol.

A partir del dia 21 i fins el 30 de juliol es podran votar les imatges mitjançant el botó “m’agrada” del facebook, i finalment l’1 d’agost es publicarà el nom del guanyador en les dues categories: la del Facebook i la que triïn els membres de Crit d’Art. El premi consisteix en una samarreta d’edició limitada del desè aniversari, així com una xapa de l’entitat i un pack de cerveses de les dues empreses que han col·laborat al festival.


Concurs Fotos Crit d’Art 2012 :

* concurscritart@gmail.com


* Facebook de Crit d’Art

Data de realització: 07/10/2012 | Data de la darrera actualització: 07/16/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300