Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

5a Festa sense diferències de l’Esguard.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

5a Festa sense diferències de l’Esguard.

L’acte va quedar centrat en una desfilada que van protagonitzar els usuaris de l’Esguard, l’Associació per a persones amb discapacitat intel·lectual de Blanes.

Dissabte passat l’Esguard, l’Associació per a persones amb discapacitat intel·lectual de Blanes, va organitzar per cinquè any consecutiu la Festa sense diferències, que va tenir lloc al passeig de Mar, al Banc dels Músics.

Els protagonistes de la festa, una edició més, van ser els nois i noies usuàries de l’entitat que, juntament amb d’altres joves sense discapacitats, van desfilar dalt la passarel·la muntada expressament per a la ocasió.

desfilada esguard 1desfilada esguard 2desfilada esguard 3desfilada esguard 4
desfilada esguard 5desfilada esguard 6desfilada esguard 7desfilada esguard 8
desfilada esguard 9desfilada esguard 10desfilada esguard 11desfilada esguard 12
desfilada esguard 13desfilada esguard 14

A la Festa sense diferències, la part més destacada és quan els i les models per un dia desfilen animats pel públic entusiasta que omple el passeig de mar, com així va ser dissabte passat. En total van desfilar una trentena de nois i noies que en tot moment estaven sota l’atenció dels membres de l’Esguard.

Tal i com explica Txell Rubio, portaveu de l’entitat, es tracta d’un esdeveniment que ja s’espera que arribi cada any amb moltes ganes i pel qual compten amb nombroses col·laboracions de particulars, empreses i entitats del municipi sense els quals no seria psosible organitzar la festa.

Actualment l’Esguard compta amb una quarantena de socis, si bé la crisi està provocant que darrerament cada cop n’hi quedin menys.Per ajudar-se a mantenir econòmicament, l’entitat va muntar dissabte a la tarda, coincidint amb la festa, una carpa on es venien pastissos, entrepans i manualitats fetes pels mateixos usuaris i usuàries als tallers que es fan habitualment. També es podia adquirir la característica samarreta de l’Esguard, de color taronja, al preu més que popular de 3 euros.

La desfilada va comptar amb la col·laboració d’Eduard Ortega, que va fer de mestre de cerimònies. A banda de la desfilada, la festa també va comptar amb d’altres ingredients, com ara l’himne de l’entitat que va interpretar Ferran Pujadas acompanyat d’una guitarra i d’uns quants nois i noies que van fer una breu actuació.

Especialment emotiva va ser la lectura que va fer Mercè Caudet, qui va llegir un poema escrit per Ferran Pujadas que duia per nom “Ser Especial”, dedicat al seu fill. D’altra banda, un grup de ball del Casal Cívic de Can Borell també va oferir diverses actuacions cap al final de la festa.Data de realització: 07/10/2012 | Data de la darrera actualització: 07/16/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300