Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes neteja els grafits de Sa Palomera.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/11/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes neteja els grafits de Sa Palomera.

L’entorn de Sa Palomera és un dels llocs més emblemàtics de la vila i, a més, és un dels més visitats pels turistes durant tot l’any.

El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes ha coordinat les tasques de neteja que s’han fet aquests dies a la zona de Sa Palomera i Sa Pujola, el conjunt rocós del litoral que marquen l’inici de la Costa Brava.


Estat Sa Palomera abans neteja 1Estat Sa Palomera abans neteja 3Estat Sa Palomera abans neteja 4
Estat Sa Palomera abans neteja 6neteja graffitis sa palomera 1neteja graffitis sa palomera 3
neteja graffitis sa palomera 4neteja graffitis sa palomera 5



Aquest és precisament un dels motius que ha impulsat el consistori a posar en marxa aquests treballs, ja que no només es tracta d’un dels indrets més emblemàtics de Blanes apreciat pels vilatans, sinó que també és un dels llocs més visitats pels turistes.

Els actes incívics que ha patit darrerament aquest entorn, amb pintades i grafits, havien deixat el conjunt rocós natural molt degradat. Per això, es va decidir encarregar la neteja específica d’aquests elements a una empresa especialitzada, amb un cost de 2.484 euros.

La neteja s’ha fet amb un equip d’alta pressió i d’última generació, que a més disposa d’un sistema d’estalvi d’aigua que minimitza altres impactes ambientals que es generen habitualment amb aquests tipus de treballs, com ara el soroll i la contaminació. Els productes que s’han utilitzat estan homologats per la Unió Europea, són respectuosos amb el medi ambient i biodegradables per tal de garantir en tot moment la salut de les persones i l’equilibri mediambiental.

Habitualment l’empresa de recollida de residus i neteja viària municipal, NORA s’encarrega d’aquestes tasques en d’altres indrets del municipi que també pateixen aquest tipus d’actes incívics. En aquest cas, però, s’ha hagut d’encarregar a una empresa especialitzada, ja que NORA no disposa de la maquinària adequada per aquest lloc específic.





Data de realització: 07/11/2012 | Data de la darrera actualització: 07/13/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300