Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la Nit Morralla i bona acollida del Concurs de Castells de Sorra de la Festa Major de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2012Èxit de la Nit Morralla i bona acollida del Concurs de Castells de Sorra de la Festa Major de Blanes

L’Escenari Jove va acollir dimarts la “Nit Morralla”, que va omplir la platja de Blanes on a la tarda s’havia celebrat el Concurs de Castells de Sorra, un acte recuperat d’anys enrere

Aquest passat dimarts els actes que s’acullen a l’”Escenari Jove” de la Festa Major de Blanes 2012 van continuar amb la Nit Morralla, amb una actuació que va comptar amb una gran assistència de públic; el concert dels “Tapeo Sound System”.

El grup de Palafolls, format per músics i cantants amb una dilatada experiència, va oferir al nombrós públic assistent al concert un repertori farcit de versions prou conegudes per la gent jove i per la que ja no ho és tant, que va complaure tots els gustos. Així, tant van tocar temes de Boney M, Rocío Durcal, Alaska y los Pegamoides o els Village People, com també dels Black Eyed Peas, Train o Depeche Mode, però també cançons dels Sopa de Cabra, Manu Chao, Mano Negra i un medley infantil molt celebrat per tothom amb les inoblidables “Joan Petit com balla”, “Baixant de la font del gat”, “El Patio de mi casa” i la immortal “Del barco de Chanquete no nos moverán”. El concert estava organitzat pel Morralla, Espai Creatiu, el Casal de Joves de Blanes.L’Escenari Jove preveu repetir aquests propers dies l’èxit de públic d’ahir a la nit. Avui ho farà amb el grup de Blanes “Kontra-Band”, que s’acomiadarà de la vida musical amb un darrer concert i divendres serà el torn de la Nit Blanes Escena amb dues actuacions: el cantant Isaac Ulam i el grup “Wantun”. Tots dos són de Blanes i amb nou disc publicat aquest 2012: “Murtra” i “Anònim X”, respectivament.

El principal avantatge de l’”Escenari Jove” és que està emplaçat al passeig de mar, a tocar de la platja del centre de Blanes. Això permet al públic assistent –sobretot a la gent jove-, poder seguir els concerts i les activitats des de la sorra, on també hi ha una servei de bar que regenten entitats juvenils i culturals del municipi, a l’igual que es fa a l’altra barra de bar que hi ha ubicada a la plaça dels Dies Feiners, l’”Escenari Festa Major”


Concurs de Castells de Sorra

La platja de Blanes també va acollir la tarda d’ahir dimarts el Concurs de Castells de Sorra formant part del programa d’actes de la Festa Major. Es tracta d’una activitat que s’ha recuperat pel cicle festiu d’aquest 2012 després que feia més de 10 anys que no s’organitzava a Blanes.

Al concurs van participar una vintena de nens i nenes d’entre 3 i 12 anys d’edat, aplegats en set grups que van dissenyar originals construccions amb tot tipus de complements que la imaginació els va suggerir.

El concurs, patrocinat per Marineland, estava dividit en dues categories: la de 3 a 7 anys i la de 8 a 12 anys. El jurat del concurs –format per la regidora d’Educació, Susana Ramajo, i la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres- va triar un 1er i 2on premi per a cada categoria.
Els premis del concurs s’entregaran el dijous 26 de juliol, festivitat de Santa Anna, just abans de començar la festa de l’escuma, a la mateixa platja, una festa que està previst que comenci a les 18.00 h.


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/30/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300