Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

3.000 persones omplen l’Aplec de l’Amor amb Beth a Cala Bona de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/30/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor20123.000 persones omplen l’Aplec de l’Amor amb Beth a Cala Bona de Blanes

El concert de la cantant de Súria va tancar dissabte el cicle d’activitats organitzades a Blanes en motiu de la Festa Major

Més de 3.000 persones van participar el passat dissabte a l’Aplec de l’Amor, l’acte que ha tancat el programa de celebracions de la Festa Major de Blanes d’enguany.

L’Aplec de l’Amor va començar a la tarda, amb una audició de sardanes a Cala Bona –la Cala Sant Francesc de Blanes- a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. El plat fort de la celebració va arribar a la nit, primer amb un sopar popular a base de pollastre amb samfaina pel qual van comprar el corresponent tiquet unes 400 persones.


Concert amb Beth Rodergas

Després, la vetllada es va completar amb el concert “Segueix-me el Fil”, amb Beth Rodergas. El concert prenia el nom del darrer treball publicat per la cantant de Súria, on les lletres de les seves cançons han estat majoritàriament escrites per ella, així com per coneguts artistes com ara Marc Parrot, Jaume Pla, Valen Nieto o Ismael Inarejos.

Amb aquest disc, Beth ha ajudat a fer oblidar la seva cara més mediàtica –es va donar a conèixer al programa televisiu “Operación Triunfo”- per presentar noves propostes més intimistes, amb cançons cantades íntegrament en català.

Els temes, que traspuen nostàlgia i tendresa, van ser força adequats per gaudir-los al magnífic entorn de Cala Bona –el nom amb què es coneix a Blanes la Cala Sant Francesc-, posant punt i final no tan sols a la celebració sinó també als actes de la Festa Major de Santa Anna d’enguany.

Val a dir que l’Aplec de l’Amor ja compta amb una tradició de més de 100 anys al calendari de la Festa Major de Blanes. Fundat per Joan Ribas i Carreras l’any 1906, l’Aplec de l’Amor es caracteritza perquè els blanencs i blanenques es porten sopar de casa seva i se’l prenen còmodament asseguts mentre gaudeixen de la nit escoltant música.Data de realització: 07/30/2012 | Data de la darrera actualització: 07/30/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300