Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del primer Casal d’Estiu del CAU de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/06/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit del primer Casal d’Estiu del CAU de Blanes.

L’entitat blanenca fa un balanç positiu del resultat de l’experiència, que ha comptat amb la participació de més de 150 nois i noies.

L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes ha organitzat un casal d’estiu per primera vegada en els seus 48 anys d’història que ja té. L’experiència estava adreçada a nois i noies de tres a catorze anys, i ha comptat amb la participació d’un total de 107 infants al juliol i 55 més a l’agost.

L’entitat organitzadora està molt satisfeta per la bona acollida que ha tingut la proposta. En aquest sentit, l’equip de caps que ha dirigit el casal ha agraït especialment la participació de tots els nens i nenes així com a la seves respectives famílies. Igualment, l’Agrupament Escolta també ha destacat la col·laboració de la parròquia Santa Maria i del consiliari Enric per facilitar l'accés a l'esbarjo parroquial, un dels locals on s’ha desenvolupat l’activitat.

Al llarg dels dos mesos del casal s’han fet diverses activitats com ara excursions, dies de platja, tallers, jocs, cançons i danses. D’altra banda, un dels aspectes que l’entitat considera més rellevants de l’experiència ha estat la col·laboració col·lectiva i individual amb què han comptat per poder fer una proposta de lleure diferent emmarcada dins del mètode escolta.

Quant a entitats, s’ha comptat amb el suport de la Colla de Diables Sa Forcanera, el Grup Country Blanes, l’Esbart Dansaire Joaquim Ruyra, els grups de Pioners i Caravel·les, el Col·lectiu de Famílies Acollidores d’Infants Sahrauís, la Piscina municipal de Tordera, Bansa d’en Pere Botero, , Punt Jove, el Casal Jove Morralla Espai Creatiu, Can Bitlloch, Miquel Roure, Colla Gegantera de Blanes, Biblioteca de Lloret de Mar, Jardineria Coll, Servei de Vigilància Salvament i Socorrisme de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, Cata Pun i Pun, Club Deportiu Blanes i un llarg etcètera. A títol individual han col·laborat: Pep Anton Vieta, Mercè Domènech, Pau Esquirol, Isabel Martínez, Jaume Barri i Roger Fonseca.Data de realització: 09/06/2012 | Data de la darrera actualització: 09/06/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300