Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap afectat a una fuita de gas a Mas Florit.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/20/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap afectat a una fuita de gas a Mas Florit.

Durant l’actuació dels efectius d’emergència es van desallotjar preventivament un total de 25 veïns de l’edifici on es va produir la fuita.

La fuita de gas es va produir el migdia de dimarts passat, 18 de setembre, a un edifici situat al número 3 del carrer Montblanc, al barri de Mas Florit. Cap persona va resultar afectada per la fuita, que tampoc va causar danys materials.

L’avís es va donar quan faltaven pocs minuts per dos quarts d’una del migdia, quan els veïns van notar una forta olor de gas a l’escala de l’edifici. Immediatament, s’hi van traslladar dotacions de diversos cossos d’emergència: Protecció Civil i Policia Local de Blanes, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). En primera instància, es van desallotjar preventivament els veïns que hi havia en aquells moments a l’edifici, un total de 25 persones.

Paral·lelament, es va donar avís a la companyia de gas mentre els efectius d’emergències van procedir a tallar el pas del gas a través de la clau general de subministrament. Després que l’empresa del gas va fer una revisió dels comptadors es va localitzar l’orígen de la fuita, més concretament a un dels habitatges dels baixos de l’edifici.

Després que es van fer les operacions oportunes per controlar la fuita, els veïns van poder tornar a casa seva al voltant d’un quart de tres de la tarda.

Data de realització: 09/20/2012 | Data de la darrera actualització: 06/17/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300