Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu presenta la programació de tardor.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/26/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu presenta la programació de tardor.

Les activitats inclouen concerts amb Poncho-k i Mine!, entre d’altres, així com tallers de diverses temàtiques, entre els quals destaca un monogràfic de tast i elaboració de cervesa artesana.

Seguint la línia participativa que caracteritza Morralla, Espai Creatiu, el Casal de Joves de l’Ajuntament de Blanes ha posat a disposició diverses propostes prou atractives. La programació començarà el 15 d’octubre i s’allargarà fins al 21 de desembre, mentre que les inscripcions es faran del 27 de setembre al 10 d’octubre.

Entre les activitats programades per aquesta tardor, destaca la possibilitat de participar a un monogràfic de tast i elaboració de cervesa artesana que impartirà l’Associació Birrasana de Blanes. El taller és per a majors de 18 anys, compta amb 15 places com a màxim i es farà en una sola sessió amb horari de matí i de tarda.

També són novetats a la nova programació les trobades de circ que es faran amb la col·laboració de la Colla de Diables de Blanes, un taller de percussió i ritmes creatius impartit pel músic Billie Purdie, sessions de teles acrobàtiques, o bé un taller de fotografia que impartirà l’AFIC, l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. La resta de la programació inclourà tallers de ball hip-hop, introducció a l’idioma japonès, Dj –producció de música electrònica- que impartirà Maae Dj, producció de bases de rap, música rap i manga.


Terceres Jornades d’Anime a Blanes

Precisament l’entitat que impartirà aquest darrer taller, el Club Manga Revolution, organitzarà a Blanes l’1 de desembre la tercera edició de les Jornades Manga Anime, que comptaran amb la col·laboració de l’Associació dels Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes (ACAB). Es tracta d’una activitat per promoure la cultura japonesa i tot el que tingui relació amb el manganime.

La darrera edició de les Jornades Anime es va fer a Blanes l’any 2008, va estar emmarcada en l’activitat Fes-Te Jove, i va comptar amb una gran participació de públic, atès l’elevat nombre de seguidors que té aquesta cultura.


Èxit de les activitats programades aquest 2012

Fins al moment, durant els dos primers trimestres d’activitats que s’han fet aquest 2012, el Morralla, Espai Creatiu de Blanes ha comptat amb la participació d’un total de 222 joves. Pel que fa a la nova programació, hi ha places limitades per a un total de 142 persones, sense comptar els joves que podran participar als tallers oberts.

A diferència de les dues primeres programacions regulars d’aquest 2012, les activitats de tardor tenen un cost mínim per als participants que van des dels 5 € fins als 30 €. Aquest canvi de criteri s’ha fet principalment per dos motius: per un costat per valoritzar les activitats que s’ofereixen al Morralla i per l’altre per poder assumir les despeses de material que aquests activitats comporten.

Totes les activitats seran de pagament llevat de les trobades de circ, que seran gratuïtes i que consistiran en diverses sessions per practicar els malabars, el monocicle i l’slackline, entre d’altres.


Concerts a l’escenari del Morralla

La planta baixa del Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu seguirà allotjant aquesta propera tardor diversos concerts a càrrec de grups convidats. La comissió musical de l’equipament és qui s’encarrega de coordinar aquesta activitat, el projecte Blanda Sonor, amb l’objectiu de promocionar un oci alternatiu basat en la producció cultural i artística emergent del municipi i comarques. D’aquesta manera, també es dóna resposta a una de les propostes més votades que va haver-hi durant l’elaboració del Pla Local de Joventut de Blanes.

De moment, la programació de concerts a la tardor inclou les actuacions de grups i artistes prou coneguts en el seu àmbit, com per exemple el cantautor de rock Poncho K, que vindrà a Blanes el 26 d’octubre per presentar el seu darrer treball: Una historia con las manos. Es tracta del cinquè àlbum de l’artista sevillà, que compta amb una trajectòria influenciada tant per Triana i Pata Negra com per Extremoduro o Albert Pla.

També vindran a Blanes per presentar la seva darrera producció els components del grup Mine!. En aquest cas, la formació catalana estrenarà l’EP que du per nom Les maresmes maleïdes, en el qual cadascun dels membres ha escrit una cançó sota la premissa d’una mateixa història. Segons els entesos, els Mine! estan cridats a ser la nova revelació del folck/pop/postpunk en català. El seu concert s’ha programat per al 19 d’octubre.

Completarà la programació de concerts al Morralla la presentació de la nova associació juvenil de nova creació B.C.S, Brave Coast Sound en el marc de sengles concerts de música electrònica que tindran lloc el 12 d’octubre i el 9 de novembre.
Inscripcions Tallers: del 27 de setembre al 10 d’octubre de 2012

Informació :

- Portal Jove
C/Ample, 11

Horari: - De dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h
- A partir de l’1 d’Octubre també es podrà demanar
informació: dimarts i dijous de 17.00 a 19.30 h

Telèfon : 972 379 329
joventut@blanes.net

Informació i inscripcions :

- Moralla, Espai Creatiu
Avinguda de l’Estació 70, nau 4
Polígon Industrial (darrere benzinera Galp)
Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h
morralla@blanes.net
Data de realització: 09/26/2012 | Data de la darrera actualització: 09/27/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300