Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Festa a l’eix comercial “Alt Ruyra”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/15/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Festa a l’eix comercial “Alt Ruyra”

Al llarg de tot el dissabte van haver diverses accions promocionals que van culminar a la tarda amb un sorteig de lots de regal

benvingutsDurant tota la jornada de dissabte passat, 13 d’octubre, tothom qui es va passejar per la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra de Blanes va tenir l’oportunitat de gaudir d’alguna de les accions promocionals que es van organitzar en aquest indret. Es tractava de celebrar el canvi d’imatge que s’ha fet a l’eix comercial Alt Ruyra, principalment amb la instal·lació d’unes jardineres que es van estrenar el cap de setmana passat per embellir aquest tram de carrer que està tallat al trànsit rodat des de fa gairebé un any per motius de seguretat.

Al llarg del matí van haver sessions de kunkalini-ioga, gimnàstica revitalitzadora (pilates, chi kung i shiatsu) i una carpa on es van fer massatges de reflexologia podal. D’altra banda, la mainada també es va poder entretenir amb un inflable que va estar prou concorregut tant al matí com a la tarda.

Durant tot el dia van haver nombroses persones que van aprofitar l’hora de fer les compres per gaudir d’algunes d’aquestes accions promocionals que s’oferien. La celebració va culminat a les set de la tarda amb un sorteig de lots de regals oferts pels establiments que han participat a la campanya de promoció, una festa s’ha organitzat comptant amb el suport de l’ATB (Associació de Comerciants Tot Blanes) i l’Ajuntament de Blanes.

Pel que fa als comerços que han participat en la millora del carrer són: Bar La Parra, Fashion Moda, Locutori Thangalanga, Casa Ametller, Al-Paris, Carnisseria Anur, Viajesland, Forn de pà l’Espiga, Ferba, Farma-Futur, Ferblanda, Druni, ONCE, Cafè La Trobada, In-Pharma, Dietètica La Salut, Fruites i Verdures Cabrera, Schlecker, La Botiga del Regal, Núvies Àngela, Tapisseria Calvet, Toldos l’Innovació, Bed’s, Joika Perruquers, Serveis Immobiliaris Comas i Blanes.Com.

sessions al carrer jocs al carrer


Data de realització: 10/15/2012 | Data de la darrera actualització: 10/19/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300