Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diumenge es farà la 4a Desfilada Canina Solidària.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/24/2012 12:22:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Diumenge es farà la 4a Desfilada Canina Solidària.

L’activitat, que es farà al passeig de Mar de Blanes, té per objectiu promoure l’adopció de gossos que estan acollits al CAAS, el Centre d’Acollida d’Animals a la Selva.

Blanes acollirà diumenge vinent la quarta edició de la Desfilada Canina Solidària, després que inicialment s’havia programat per diumenge passat, 21 d’octubre, i es va ajornar per l’amenaça de pluja. La desfilada està coorganitzada per l’Ajuntament de Blanes, el Consell Comarcal de la Selva i el Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu i es farà al passeig de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics.

El principal objectiu de l’activitat és promoure l’adopció de gossos abandonats que estan acollits al CAAS, el Centre d’Acollida d’Animals a la Selva, que depèn del Consell Comarcal. D’altra banda, també es vol promoure la sensibilització de la ciutadania respecte dels valors associats a un tracte respectuós, correcte i sensible envers els animals.

Es tracta d’un acte solidari, sense ànim de lucre, i en aquest sentit es vol aprofitar l’experiència per recordar a tothom que l’adopció és millor que la compra, que s’entengui que un gos no és una joguina, sinó un ésser viu que necessita atencions i afecte, que depèn totalment dels seus amos i mestresses. A la Desfilada Canina Solidària que es farà a Blanes diumenge vinent hi haurà gossos de totes les mides i edats, per poder adaptar-se millor al caràcter dels seus futurs i futures propietàries.

A l’igual que a les tres anteriors edicions, la desfilada ofereix l’oportunitat de poder passejar, tocar i familiaritzar-se amb els gossos que es portaran diumenge vinent al passeig abans de formalitzar-ne l’adopció. Per poder informar-se de tot el què cal per fer el procés d’adopció, hi haurà un estand del Consell Comarcal de la Selva instal·lat al recinte on es farà l’activitat.

L’adopció té un preu simbòlic de 100 € (per a les despeses del microxip, vacunes i esterilització), una quantitat que després es recupera, ja que tots els gossos adoptats compten amb un lot de productes i un val descompte de 100 € en serveis veterinaris.

Diumenge vinent està previst que participin a la Desfilada Canina Solidària de Blanes 40 gossos que s’espera que, quan acabi la jornada, hagin pogut aconseguir una nova família d’acollida.

Per fer possible l’experiència, es compta amb la col·laboració de 40 voluntaris i voluntàries (1 per a cada futura adopció) que es desplacen fins al CAAS de Tossa, on se’ls lliura el gos i una fitxa amb totes les seves dades (edat, caràcter, sexe, quant temps porta acollit, etc). Els voluntaris s’encarreguen de traslladar els animals fins a Blanes diumenge al matí per participar a la desfilada.

A partir de les 10 del matí, dalt d’un entarimat que es muntarà al passeig de Mar, cada voluntari passejarà el seu gos i, d’aquesta manera, el públic tindrà l’oportunitat de veure’l millor i així poder triar aquell que s’adapti més a les seves necessitats. A partir d’aquí és quan es pot demanar poder passejar el gos durant una estona. També es comptarà amb la col·laboració d’un altre grup de voluntaris que periòdicament visiten la gossera de Tossa de Mar i que, per tant, estan més familiaritzats i coneixen millor el caràcter del gos com a informació complementària.

La Desfilada Canina Solidària està previst que acabi pels volts de la 1 del migdia, quan es farà un sorteig de diferents regals, obert a la participació de tothom, adopti o no adopti un gos. En aquest sentit, entre els regals que se sortejaran hi ha dinars, sopars, lots de bellesa, massatges relaxants, així com també productes i serveis adreçats als animals de companyia, com per exemple un sofà per a gossos.

Els números per participar al sorteig ja són a la venda al preu de 2’5€ i es podran adquirir el mateix diumenge o bé de manera anticipada al Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu de Blanes, situat al carrer Jaume I, 48. Val a dir que el 100% dels guanys que s’obtinguin amb la venda de números del sorteig van destinats als animals. Per poder organitzar-lo, s’ha comptat amb la col·laboració de diversos establiments: Restaurant Sa Lola, el Celler Sant Antoni, el Restaurant Can Tarranc, el Bar-Restaurant Berlín, Telepizza Blanes, Perfumeria Balliu, Magatzem Espai Ioga, i el Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu.

www.blanes.cat


desfilada canina 2009 - 1desfilada canina 2009 - 2desfilada canina 2009 - 3desfilada canina 2009 - 4


Data de realització: 10/24/2012 | Data de la darrera actualització: 10/24/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300