Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou impuls per donar a conèixer la Ciutat Esportiva de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/26/2012 09:58:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)Nou impuls per donar a conèixer la Ciutat Esportiva de Blanes.

L’Ajuntament busca la complicitat dels operadors privats per difondre els atractius de l’equipament i millorar el seu rendiment. També s’ha enllestint un Pla de Màrqueting i material de difusió de la Ciutat Esportiva.

Responsables d’agències de viatge així com d’establiments d’hostaleria, allotjament i restauració de Blanes van visitar fa uns dies les instal·lacions de la Ciutat Esportiva per conèixer de més a prop les interioritats d’aquest equipament. La visita la van fer acompanyats del regidor d’esports, Xavier Marcos, i la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Lourdes Fàbrega.


visita ciutat esportiva 1visita ciutat esportiva 2visita ciutat esportiva 3
visita ciutat esportiva 4visita ciutat esportiva 5

Segons Lourdes Fàbrega, la idea d’organitzar aquesta visita va sorgir precisament a petició d’alguns operadors privats de Blanes perquè d’aquesta manera, es pugui contribuir a donar a conèixer encara més la Ciutat Esportiva i millorar-ne el seu rendiment. I és que, tal i com explica la primera tinenta d’alcalde, l’Ajuntament de Blanes vol potenciar la complicitat entre els sectors públics i privats, unir esforços per aconseguir objectius comuns que beneficiïn la població.

Un d’ells és explotar la Ciutat Esportiva mitjançant l’organització d’esdeveniments que puguin donar a conèixer Blanes i que a l’hora contribueixin a reduir la despesa de manteniment que representa per l’erari públic. L’altra, poder afavorir determinats sectors econòmics de la població com són el comerç, la restauració, l’allotjament i l’hostaleria en general.

Durant la trobada, també es va informar als assistents que aquests dies s’ha acabat d’elaborar nou material per difondre Blanes com a destinació de turisme esportiu i on la Ciutat Esportiva ocupa el principal paper protagonista complementat amb la resta d’equipaments públics i privats per practicar esport que hi ha al municipi.

Un dels canals de distribució d’aquest material seran les fires internacionals de turisme on participarà Blanes els propers mesos, com per exemple la més propera, la World Trade Market de Londres que se celebra a principis de novembre. D’altra banda, s’ha elaborat un Pla de Màrqueting de la Ciutat Esportiva que es difondrà entre tour operadors, federacions esportives i diferents agents que ajudin en aquesta promoció de manera més efectiva i directa.


Data de realització: 10/26/2012 | Data de la darrera actualització: 10/26/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300