Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Casa Saladrigas acull l’Exposició Catarg, el país dels somnis, protagonitzada per fades, elfs i guerreres.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/29/2012 12:57:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CatargCasa Saladrigas acull l’Exposició Catarg, el país dels somnis, protagonitzada per fades, elfs i guerreres.

La mostra està coorganitzada per l’Ajuntament de Blanes i els autors són quatre reconeguts fotògrafs: els argentins Flo Tucci i Raúl Villalba i els catalans Frederic Garrido i Raimon Moreno.

Criatures fantàstiques, elfs, guerreres i altres protagonistes potser no tan fantàstics. Aquests són alguns dels personatges que habiten a Catarg, el país dels somnis, l’exposició fotogràfica que s’allotjarà durant aquestes setmanes a Casa Saladrigas.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i la presidenta de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, Glòria Sánchez, van encapçalar divendres passat al vespre l’acte inaugural de l’exposició.

Coorganitzada pel departament de cultura i festes i l’AFIC, Catarg, el país dels somnis és una exposició que aplega els treballs de quatre reconeguts fotògrafs: els argentins Flo Tucci i Raúl Villalba i els catalans Frederic Garrido i Raimon Moreno.

L’acte es va completar amb una xerrada a càrrec dels dos autors catalans, que van explicar les tècniques de fotografia creativa utilitzada, així com el missatge que han volgut transmetre a través d’aquesta mostra.

CATARG, a banda de ser la unió de les abreviatures de Catalunya i Argentina, les terres d’orígen dels quatre fotògrafs, dóna nom a un projecte comú que aplega dues cultures diferents separades per l’oceà però unides per una afició: la fotografia. El projecte comú ha significat un any de feina en què, després de fer una sinopsi conjunta sobre com havia de ser el seu contingut, cada artista va treballar per separat les seves creacions sense saber què estaven fent la resta de companys.

Sotstitulada el país dels somnis, CATARG és la plasmació artística d’un món interior fantàstic que connecta amb la pròpia imaginació de qui contempla les fotografies, una mena de realitat alternativa que fusiona passat, present i futur. Cada autor ha intentat expressar allò que era tan viu a la seva imaginació amb el seu propi estil, deixant la seva particular empremta.

L’exposició es va presentar per primera vegada a Zaragoza el novembre passat, com a part del congrés de la Confederació Espanyola de Fotografia i, posteriorment, també s’ha pogut visitar a Barcelona, al Visa Off de Perpinyà, al Festimatge de Calella i al Fotomaig de Sitges, entre d’altres localitats.

expo Catarg 1expo Catarg 2expo Catarg 3expo Catarg 5

Catarg, el país dels somnis, es podrà visitar a Casa Saladrigas de Blanes durant un mes, fins el proper 24 de novembre. Els horaris són: els matins de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00 h, i les tardes, de 16.00 a 20.00 h els dijous, divendres i dissabtes. Els diumenges i dilluns l’exposició està tancada.


http://www.blanes.cat/docweb/exposiciocatarg

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/29/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300