Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sorteig per designar els membres de les meses electorals del 25-N.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/30/2012 08:23:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Eleccions2012Sorteig per designar els membres de les meses electorals del 25-N.

Una de les novetats que hi haurà en la composició dels Col·legis Electorals és que els veïns de Mas Florit podran tornar a votar al seu barri

Dilluns passat al migdia es va celebrar el ple extraordinari per sortejar la designació dels membres de les meses electorals amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre. De cara a aquest dia, una de les novetats que hi haurà pel que fa als col·legis electorals, és que els veïns de Mas Florit podran tornar a votar al seu barri després que a les darreres jornades electorals no havia estat possible.

Fins fa uns anys, el col·legi electoral d’aquest barri estava situat a l’antiga ubicació del casal jove Morralla, Espai Creatiu. D’ençà que es va tancar aquella ubicació, no va ser possible traslladar el col·legi al local social de l’AAVV de Mas Florit perquè no reunia les condicions adequades. Ara, gràcies a la col·laboració d’un particular que ha cedit un local de la seva propietat, el col·legi electoral de Mas Florit estarà situat al carrer Montblanc número 10, a pocs metres del local social de l’AAVV, que està ubicat al número 17.

En aquest sentit, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha destacat tant la col·laboració d’aquest propietari com de l’associació de veïns de Mas Florit, que ha estat qui ha treballat en la recerca d’un local que pogués funcionar com a col·legi electoral. Els propers dies està previst que l’alcalde emeti un ban que donarà validesa legal a aquesta solució que s’ha trobat.

Pel que fa al sorteig celebrat dilluns, es van escollir els 342 membres que fan falta per cobrir les 38 meses dels col·legis electorals que hi ha arreu de Blanes. Per a cada mesa s’han de triar nou persones: tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres són pels dos suplents que fan falta per a cadascun dels tres càrrecs.

Durant els propers dies els ciutadans de Blanes que hagin estat escollits rebran una notificació de l’Ajuntament de Blanes i, en cas que vulguin recórrer, ho hauran de fer a la Junta Electoral de Santa Coloma de Farners. Per últim, val a dir que aquests dies es poden consultar online les llistes del cens electoral de Blanes a través de la web de l’Ajuntament, a la següent adreça:

http://www.blanes.cat/eleccions

Data de realització: 10/30/2012 | Data de la darrera actualització: 10/31/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300