Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nova campanya de promoció de l’ABBC.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/06/2012 02:07:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nova campanya de promoció de l’ABBC.

Sota el lema “Tria i Guanya” l’Associació de Botiguers de Blanes centre ha organitzat una campanya que repartirà 20.000 tiquets de regal i un viatge a Nova York.


L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) ha organitzat una nova campanya de promoció que es posarà en marxa aquest mes de novembre i culminarà a mitjans de desembre. La campanya es presenta sota el lema Tria i Guanya, repartirà 20.000 regals directes en vals de compra i culminarà amb el sorteig d’un viatge a per a dues persones a Nova York.

Per aconseguir els premis caldrà jugar a una ruleta que estarà instal·lada a la plaça dels Dies Feiners durant cinc dissabtes dels mesos de novembre i desembre, més concretament: els dies 10, 17 i 24 de novembre i els dies 1 i 8 de desembre, sempre amb el mateix horari: des de les 10 del matí fins la 1 del migdia i des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre.

Els clients dels establiments de l’ABBC podran jugar a la ruleta sempre i quan hagin obtingut dos tiquets que se’ls lliurarà quan facin les seves compres durant el mes de novembre i fins el 8 de desembre als establiments que participen a la campanya. En cada tirada s’entregaran dos premis: per un costat butlletes per participar al sorteig del viatge a Nova York i per l’altre vals de compra amb regals directes o descomptes per a properes compres, entre d’altres. Tots dos premis caldrà que es vagin a buscar a la botiga que estarà indicada al val i caldrà recollir-los abans de la data de caducitat que hi consti.

La campanya Tria i Guanya culminarà el diumenge 16 de desembre a les 5 de la tarda, amb el ja conegut i popular Sorteig del Viatge a Nova York que organitza l’ABBC periòdicament a Blanes. El premi inclou un viatge per a dues persones i l’allotjament durant una setmana. Com és habitual, l’objectiu de la campanya de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre no és altre que premiar la fidelitat dels seus clients i dinamitzar el centre comercial durant les setmanes anteriors a les festes de Nadal.

Data de realització: 11/06/2012 | Data de la darrera actualització: 11/14/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300