Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Primer dissabte de rodatge de la nova campanya de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2012 01:07:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Primer dissabte de rodatge de la nova campanya de l’ABBC

Gran quantitat de clients ja han participat a la nova acció promocional de l’ABBC fent rodar la ruleta que reparteix regals directes en vals de compra i números pel sorteig del viatge a Nova York

“Tira i Guanya”, la nova campanya de promoció que ha posat en marxa aquest novembre l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha tingut ja el seu primer dia de rodatge aquest passat dissabte dia 10. Gran quantitat de persones de totes les edats ja van poder participar al sorteig que es farà tots els dissabtes a la plaça dels Dies Feiners, on està instal·lada aquesta ruleta de grans dimensions.

Per poder-hi jugar cal tenir dos tiquets que s’obtenen comprant durant el mes de novembre i fins el 8 de desembre als establiments que participen a la campanya. En cada tirada que es fa a la ruleta s’obtenen sempre dos premis: per un costat vals de compra i per l’altre butlletes per participar al sorteig d’un viatge a Nova York, una campanya prou coneguda pels clients dels establiments del centre de Blanes.
Segons explica el president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Lluís Pascual, a banda de ser una nova acció promocional de l’entitat, la campanya també persegueix dos objectius principals: per un costat que els clients avancin l’adquisició dels regals de Nadal i per l’altra que aconsegueixin promocions i descomptes que, de manera individual, es fan a diversos establiments.

Els vals de compra que s’obtenen a la campanya “Tira i Guanya” poden ser regals directes o bé descomptes per a properes compres que es puguin fer. En total està previst repartir-ne 20.000. A la campanya s’han adherit 70 establiments, i en aquest sentit el president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre també apunta un altre objectiu que es vol aconseguir amb aquesta nova acció promocional: que els clients trenquin el costum d’anar a comprar sempre als mateixos establiments: al obtenir vals de descompte i promocions a d’altres botigues es fidelitza els clients i es potencien els comerços en el seu conjunt.

La ruleta de la campanya “Tira i Guanya” seguirà rodant els propers dissabtes en horari comercial, és a dir: als matins a partir de les 10 i fins a la 1 del migdia, i a les tardes des de les 5 i fins les 8 del vespre. El darrer dissabte en què es faran sortejos serà el 8 de desembre, ja que una setmana més tard, el diumenge 16 de desembre, serà quan culminarà la campanya amb el sorteig del viatge a Nova York per a dues persones durant una setmana, amb el vol i allotjament inclosos.

Data de realització: 11/12/2012 | Data de la darrera actualització: 12/03/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300