Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Actes a Blanes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/20/2012 03:35:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Plataforma de Dones de BlanesActes a Blanes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista

Les activitats en motiu d’aquesta commemoració culminaran el dijous 29 de novembre amb una concentració davant l’edifici de l’Ajuntament i la lectura d’un manifest

La Plataforma de Dones, amb el suport de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanes, ha organitzat diverses activitats al municipi en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista que es commemora cada any coincidint amb el 25 de novembre.

La més destacada, que culminarà el cicle commemoratiu, tindrà lloc el dijous 29 de novembre a dos quarts de vuit del vespre al passeig de Dintre de Blanes, davant l’edifici consistorial. L’acte consistirà en una concentració que s’encetarà amb la lectura d’un manifest i un minut de silenci en record per les dones d’arreu del món que han perdut la vida a mans dels seus maltractadors.

Una altra activitat que cada any caracteritza la commemoració a Blanes del Dia Internacional contra la Violència Masclista és l’estenedor dels desitjos, que es farà el dissabte dia 24 al passeig de Dintre. L’activitat consisteix en escriure en un full un desig, un pensament contra la violència de gènere i penjar-ho a l’estenedor que s’instal·la davant l’edifici consistorial. Tothom qui vulgui participar podrà fer-ho des de les onze del matí i fins la una del migdia.

D’altra banda, en la línia de promoure un debat a l’entorn de la violència masclista, la Plataforma de Dones ha organitzat una sessió de vídeo-forum que es tindrà lloc el dimarts dia 27 a dos quarts de set de la tarda, a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes. Enguany s’ha triat per situar el tema a debat el documental Mama duerme, que yo vigilo, que tracta sobre els menors exposats a la violència de gènere patida per les seves mares.

El documental és una producció de Televisió Espanyola estrenada el juny d’aquest 2012 i el seu títol és la frase que li deia un nen de 12 anys a la seva mare, una dona víctima de la violència masclista, a qui el seu fill intentava protegir.

Les activitats organitzades a Blanes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista també inclouen l’exposició fotogràfica Sentiments, que estarà allotjada a la Casa Saladrigas fins al 27 de novembre. L’exposició inclou els treballs dels fotògrafs Olga Teira i László Balassa.


Commemoració Dia Internacional contra la Violència Masclista :

  § Dissabte 24 Novembre – d’11 a 13 h
   Estenedor dels Desitjos
   Passeig de Dintre, 29 (davant l’Ajuntament)

  § Dimarts 27 Novembre – 18’30 h
   Vídeo-Forum amb el Documental: Mama duerme, que yo vigilo
   Sala de Plens Ajuntament de Blanes
   Passeig de Dintre, 29
  § Dijous 29 Novembre – 19’30 h
   Concentració, Lectura del Manifest i Minut de Silenci
   Passeig de Dintre, 29 (davant l’Ajuntament)

  § Del 30 d’octubre al 27 de novembre
   Exposició Sentiments
   Casa Saladrigas
   Carrer de Roig i Raventós, 2
   Horari: dimarts i dimecres de 10 a 13 h
   dijous, divendres i dissabtes de 10 a 13 i de 17 a 20 hData de realització: 11/20/2012 | Data de la darrera actualització: 11/30/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300