Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de Blanes aprova nou concurs per adjudicar les zones blaves


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/22/2012 05:24:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ple de Blanes aprova nou concurs per adjudicar les zones blaves

La proposta de la nova plica es va aprovar amb els vots a favor de PSC i CiU i els vots en contra d’EUiA-ICV i PPC a un ple extraordinari convocat per urgència

L’Ajuntament de Blanes va celebrar el dijous 22 de novembre a les tres de la tarda un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia: treure a licitació un nou concurs per adjudicar la gestió de les zones blaves. Aquest nou procés s’ha hagut d’iniciar després que l’anterior concurs que es va aprovar tirar endavant al ple ordinari del 26 d’octubre s’ha declarat desert perquè només es va presentar una oferta que no s’ajustava al plec de clàusules.

El nou concurs té el mateix contingut que l’anterior procés de licitació llevat de dos aspectes principals: d’una banda, enlloc de ser una concessió per a vuit anys prorrogable a dos anys més, serà directament per a un total de 10 anys. D’altra banda, el preu de sortida mínim de concessió serà d’un milió 600.000 euros de cànon avançat, és a dir: 50.000 euros més que a l’anterior plica. L’única empresa que va presentar oferta a l’anterior concurs ha estat SABA, que actualment té l’explotació de l’aparcament soterrat del passeig Cortils i Vieta.

La licitació del nou concurs es va aprovar amb els vots a favor del PSC i CiU i els vots en contra d’EUiA-ICV i el PPC. Tant PSC com CiU defensaven la necessitat de quadrar el Pla d’Ajustament Econòmic aprovat aquest any sense haver de fer més retallades. Per la seva banda, EUiA-ICV i el PPC van coincidir en lamentar que, amb aquesta nova plica, s’està hipotecant el futur de Blanes per 10 anys més.

Les empreses que vulguin presentar ofertes al nou concurs disposaran d’un termini de 8 dies per fer-ho, ja que l’adjudicació s’haurà de fer abans que acabi aquest any perquè la seva vigència serà a partir de l’1 de gener del 2013.


Data de realització: 11/22/2012 | Data de la darrera actualització: 12/03/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300