Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La pel·lícula El camí dels Somnis arriba a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2012 10:29:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FundacioVicenteFerrerLa pel·lícula El camí dels Somnis arriba a Blanes

La projecció del documental, que es farà al Centre Catòlic, servirà per presentar el grup que representa la Fundació Vicenç Ferrer a Blanes.

L’auditori del Centre Catòlic acollirà el proper divendres, 14 de desembre, la projecció de la pel·lícula documental El camí dels somnis, que va ser produït per Televisió de Catalunya l’any 2009. El treball està dirigit pel manresà Joan Soler, guanyador d’un Premi Goya l’any 2004 al Millor Curtmetratge Documental amb el curtmetratge Els nens del Nepal.

El camí dels somnis ens acosta el dia a dia de l’Alba i la Núria, dues joves invidents que mantenen una lluita quotidiana contra les limitacions que els imposa la seva discapacitat. Amb l’objectiu de compartir la seva experiència, les dues joves van visitar la Fundació Vicenç Ferrer a la India per col·laborar en l’educació dels nens i nenes que, com elles, tenen una discapacitat visual. La pel·lícula és una història de superació de les dues noies i mostra tot l’esforç que han fet per aconseguir ser independents i autònomes.

D’altra banda, la projecció també servirà per presentar el grup que representa la Fundació Vicenç Ferrer a Blanes i, en aquest sentit, comptarà amb la presència de Lancy Dodem, portaveu de la fundació, que obrirà l’acte amb una breu xerrada. Pel que fa a la projecció, està previst que comenci a les 19’30 h.

La FVF treballa des de fa més de 40 anys a l’estat d’Andhra Pradesh, al sud est de l’Índia, una de les zones més pobres del país. Els seus projectes busquen eradicar la pobresa extrema amb una acció global que comprèn els àmbits de l’educació, l’habitatge, la sanitat, l’ecologia, la dona i les persones amb discapacitat.

Data de realització: 12/11/2012 | Data de la darrera actualització: 12/11/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300