Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acte de cloenda del Mil·lenari de la Verge del Vilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2012 06:36:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acte de cloenda del Mil·lenari de la Verge del Vilar

Es presentarà el llibre commemoratiu del mil·lenari de la troballa de la imatge de la verge, que tancarà el cicle d’activitats que s’han estat celebrant els darrers mesos

Dilluns vinent l’auditori del Centre Catòlic de Blanes acollirà l’acte que tancarà el cicle commemoratiu que durant els darrers mesos s’ha estat celebrant al municipi selvatà: el mil·lenari de la troballa de la Mare de Déu del Vilar (1012-2012), la imatge que presideix el Santuari que du aquest mateix nom.

L’acte quedarà centrat en la presentació del llibre El Vilar, una devoció mil·lenària, i anirà a càrrec de l’historiador Joan Domènech Moner. El llibre és una recopilació de textos i fotografies de les activitats organitzades al llarg dels darrers dotze mesos de celebració.

Entre d’altres activitats, durant aquest darrer any s’ha fet una lectura de textos a la biblioteca, la participació de la imatge de la Verge i la Obreria del Vilar a l’Aplec dels Perdons a l’ermita de Santa Cristina de Lloret, la trobada de devots de les verges de Blanes i Ardales o bé l’acte central que es va fer el 5 d’agost passat, amb la missa que es va celebrar al passeig de Mar, coincidint amb la data exacta en què fa 1.000 anys es va fer la troballa.

La presentació del llibre commemoratiu que resum aquest cicle tindrà lloc dilluns vinent, 17 de desembre, a les 8 del vespre.
Data de realització: 12/11/2012 | Data de la darrera actualització: 01/02/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300