Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dia de l’Infant i Concert Benèfic per la Campanya de Joguines de Creu Roja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2012 01:25:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dia de l’Infant i Concert Benèfic per la Campanya de Joguines de Creu Roja

Creu Roja ha organitzat aquest dissabte a la plaça dels Dies Feiners diverses activitats adreçades al públic infantil a la tarda i al jove a la nit per recollir diners per la Campanya de Joguines 2012

Formant part de la Campanya de Joguines que cada any per aquestes dates organitza Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, el dissabte 15 de desembre la secció de Joventut d’aquesta institució ha organitzat diverses activitats que s’allotjaran a la plaça dels Dies Feiners.

A partir de les 5 de la tarda, emmarcat dins el Dia de l’Infant, hi haurà contes a càrrec de Mercè Domènech, una xocolatada popular i les actuacions del Club Twirling Blanes i l’Escola de Dansa Míriam Beltrán. D’altra banda, al llarg de la tarda, de 5 a 8, la canalla també podrà pujar als inflables i participar a diversos tallers infantils.

Després, a partir de les 10 de la nit, hi haurà el Concert Jove, que inclourà les actuacions de tres grups: començant per Liar Desire, seguit a les 11 per IDM (Iván de Roce de Acentos) i finalment, a les 12 de la nit, tancaran la vetllada els Hell Monkeys.

Totes aquestes activitats s’han organitzat per recollir fons econòmics destinats a comprar joguines, que també es podran anar a donar durant aquesta jornada a la plaça dels Dies Feiners. D’altra banda, també es farà una altra recollida extraordinària de joguines el proper divendres, 21 de desembre, a la parada que tindrà Creu Roja a la Fira de Sant Tomàs.

La campanya preveu la recollida de joguines amb data límit fins el 27 de desembre, ja que els dies posteriors s’hauran de fer els lots seguint les característiques dels nens i nenes a qui aniran destinats.


Punts de Recollida de Joguines a Blanes :

    - Oficina de Creu Roja: carrer Sant Jaume, 12, de dilluns a divendres de 8 a 14h.
    - Parròquies de Blanes: Parròquia Santa Maria (Blanes centre), Sagrada Família (Els Pins) i Santa Teresa (Ca la Guidó).

Data de realització: 12/14/2012 | Data de la darrera actualització: 12/18/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300