Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 1a Marxa Popular de Blanes per la Marató de TV3 aplega 800 participants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2012 01:45:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 1a Marxa Popular de Blanes per la Marató de TV3 aplega 800 participants

La participació ha superat les previsions inicials de l’organització, que ja ha previst una 2a edició pel 2013. Sumant les inscripcions i les donacions d’empreses i entitats, s’han aconseguit reunir prop de 3.800 euros.

La 1a Marxa Popular de Blanes per la Marató de TV3 que va tenir lloc aquest passat diumenge 16 de desembre va aplegar 800 participants, una xifra que ha superat amb escreix les previsions inicials de l’organització, que ha qualificat aquesta primera experiència com d’èxit rotund. A banda de les 800 persones que van fer els 8 quilòmetres de recorregut a peu o caminant, també van participar 70 gossos, ja que una de les novetats d’aquesta marxa ha estat la possibilitat que es podia fer acompanyada per aquests animals de companyia.

En aquest sentit, el preu de la inscripció era de 4 € per persona i, per 1 € més, els participants li van poder posar un dorsal al seu animal de companyia, que va gaudir també d’un avituallament molt especial. La suma d’aquestes inscripcions, a banda de les donacions que han fet algunes empreses i entitats, ha suposat que s’han pogut recollir 3.796’67 € destinats íntegrament a la Marató de TV3.

Els primers en creuar la línia d’arribada en les categories masculina i femenina han estat respectivament Carles Casero, de Blanes, i Lídia Ruiz, que resideix a Girona i sol passar els caps de setmanes a Blanes. Val a dir que qui ha estat el corredor més ràpid és l’entrenador del Club Triatló Blanes, els components del qual van participar gairebé al complet a la marxa aprofitant per entrenar.

L’èxit d’aquesta primera experiència ja dóna gairebé per assegurat que es pugui continuar amb una segona edició al 2013. La 1a Marxa Popular de Blanes ha estat organitzada pel programa de Ràdio Blanes Febre d’Esport i l’Ajuntament de Blanes. Febre d’Esport ha iniciat les seves emissions aquesta temporada 2012-2013 i està integrat per Pau Nualart, Carles Llop i Tomàs Llorens. El programa s’ofereix els dilluns de 7 a 8 del vespre i es pot seguir a través del 97.7 de la FM, així com en streaming a la xarxa, a l’adreça http://radioblanes.cat/ .

En l’organització de la 1a Marxa de Blanes per la Marató de TV3 també han col·laborat: Grup Fondistes Blanes, Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, Dipsalut, Diputació de Girona, Creu Roja, Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, Font-Vella, Allelac, Pastisseria Marina, Montal, Clínica Veterinària Rodamón, Club Squash Blanes, Freebike, Muralla Òptica i Transports Pujol.


Data de realització: 12/17/2012 | Data de la darrera actualització: 12/18/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300