Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els botiguers de Blanes Centre entreguen el viatge a NovaYork


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2012 09:29:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ABBC_retallatEls botiguers de Blanes Centre entreguen el viatge a NovaYork

La campanya de Nadal de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre culmina amb sorteig d’un viatge a Nova York i dóna suport a la Marató de TV3

La blanenca Sara Viñas ha estat la guanyadora del viatge a Nova York que aquesta tarda ha sortejat l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). Milers de persones han assistit al sorteig, que s’ha celebrat a la plaça dels Dies Feiners, durant el qual “s’ha donat suport a la Marató de TV3”, segons ha anunciat en el transcurs de la festa el president de l’entitat, Lluís Pascual.

La guanyadora del premi, que ha participat amb més de 20 butlletes, ha explicat que estava molt contenta de tornar a Nova York: “ara gaudiré de la ciutat, perquè la darrera vegada que vaig anar va ser per feina”, ha comentat mentre pensava amb qui marxaria de viatge una setmana, amb el vol i l’allotjament inclosos.

El sorteig del viatge a Nova York és la culminació de la campanya de Nadal que l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ofereix als seus clients com a premi a la seva fidelitat. Enguany la campanya va començar al mes de novembre, amb l’entrega de més de 25.000 obsequis i vals de compra que s’han repartit a través d’una ruleta. “És una iniciativa molt bona, perquè motiva a realitzar més compres”, ha dit la premiada.

En aquesta iniciativa han participat un total de 71 establiments del centre de Blanes, que han repartit 13.000 butlletes pel sorteig del viatge a Nova York.

Data de realització: 12/17/2012 | Data de la darrera actualització: 12/18/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300