Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU de Blanes recapta 1.150 euros per la Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2012 08:09:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CAU de Blanes recapta 1.150 euros per la Marató de TV3

L’AEiG Pinya de Rosa va organitzar diverses activitats el darrer cap de setmana, incloent una encesa d’espelmes, un flashmob i una botifarrada, entre d’altres

Una encesa d’espelmes carregada de simbolisme va servir als membres de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes per aplegar-se per una fotografia de família per tancar les activitats que es van estar fent al llarg de tota la tarda del passat dissabte. Es tractava de recollir fons econòmics per la Marató de TV3, una contribució que fa uns quants anys que ja acostumen a fer els membres del CAU.

Per aquest motiu es van preparar activitats el dissabte per un costat i diumenge al matí, per l’altra, donant suport a la Marxa Popular del programa de Ràdio Blanes Febre d’Esport, així com amb un esmorzar popular a base pa i botifarra que es va fer al passeig de Mar.Segons Aina Maresme, cap de l’AEiG Pinya de Rosa, l’objectiu és que els nois i noies que formen part de l’entitat aprenguin ja des de petits a aportar el seu petit granet de sorra per aquesta causa solidària que significa contribuir a la Marató de TV3. En total, els escoltes i guies del CAU van recollir més de 1.150 euros que s’han destinat íntegrament a la Marató de TV3. I ho van fer principalment, com dèiem, a través de l’organització de diverses activitats que es van acollir al passeig de Dintre el dissabte. Així, hi havia entreteniments com ara jocs, tallers de pintura, parades de venda de llibres i joguines de segona mà i representacions artístiques. Una d’elles va ser la que van oferir un grup de nois i noies que van escenificar una de les cançons més conegudes de la pel·lícula de dibuixos animats El llibre de la Selva; l’Hakuna Matata. Les activitats del dissabte es van donar finalment per acabades amb un flashmob dinamitzat pels pares i mares que va tenir un marcat caire nadalenc.Data de realització: 12/18/2012 | Data de la darrera actualització: 12/18/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300