Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La blanenca Aurora Navarro dirigeix un stage de grups show a París


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2012 08:56:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La blanenca Aurora Navarro dirigeix un stage de grups show a París

Blanes ha tornat a ser notícia pel seu esport sobre rodes més internacional: el patinatge artístic. Aquest any la Ciutat Esportiva del municipi ja va acollir el Campionat Europeu de Grups Show

El Comitè Regional de Patinatge Artístic francès de Ille de France ha organitzat aquesta tardor un stage de tecnificació pels seus clubs amb l’objectiu de millorar el nivell coreogràfic i tècnic. Aquest comitè ja havia fet anteriorment d’altres estades de tecnificació a la resta de modalitats però, en aquesta ocasió, ha estat la primera vegada que s’ha organitzat un stage en la de grups show. Per encetar per primera vegada aquesta experència, s’ha convidat perquè dirigís l’estada esportiva un tècnic estranger internacional; Aurora Navarro, tècnica i coreògrafa del Patinatge Artístic Blanes Fundació.

El tema de l’stage impartit a París per l’entrenadora blanenca s’ha centrat en la vesant més coreogràfica i ha comptat amb la participació de 13 grups dels 7 clubs de la regió de París. Tots ells s’han pogut beneficiar de l’assessorament tècnic ofert en aquest àmbit per Aurora Navarro per iniciar els seus respectius programes en alguns casos, i en d’altres, acabar de definir-los i perfilar-los.

Aurora Navarro va iniciar la seva trajectòria com entrenadora dins la modalitat de grups show l’any 2003, quan l’equip que dirigeix al Patinatge Artístic Blanes Fundació va competir-hi per primera vegada amb el muntatge titulat “Juguem i Convivim”, que va aconseguir classificar-se pel Campionat d’Espanya. L’any 2006 el grup blanenc va comptar amb la contribució de la ballarina i coreògrafa Sol Picó, i va ser llavors quan es va classificar a la cinquena plaça del Campionat d’Europa de grups show amb el muntatge titulat “Aurora”, mentre que l’any 2007 van participar al Campionat Mundial disputat a Austràlia.

L’abril d’aquest 2012 la Ciutat Esportiva de Blanes va acollir el Campionat Europeu en la modalitat de grups show, en què el Patinatge Artístic Blanes Fundació es va proclamar per segona temporada consecutiva sots-campió europeu.
Data de realització: 12/19/2012 | Data de la darrera actualització: 12/19/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300