Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Festa del Nou Món al Morralla de Blanes, dissabte 22


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2012 01:15:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Morralla1Festa del Nou Món al Morralla de Blanes, dissabte 22

La festa inclourà un tastet dels tallers que es faran a la propera programació, un sopar popular i concerts. També es presentaran les activitats que s’han fet durant aquest any al Morralla.

El Casal Jove Morralla, Espai Creatiu de Blanes allotjarà dissabte vinent 22 de desembre –l’endemà de la fi del món anunciada per la tradició maia- una Festa del Nou Món que comptarà amb diversos al·licients pels joves del municipi.

imatges del grup "Tapeo Sound System", que actua al concert de matinadaD’una banda hi haurà una jornada de portes obertes que servirà per presentar les activitats que s’han realitzat durant aquest any a Morralla, així com els col·lectius implicats. D’altra banda, també es podrà fer un tastet dels tallers de la propera programació com ara els de circ, jocs de rol, Hip Hop i cuina japonesa.

També hi haurà exhibicions d’skate, de ball i de DJ’s, on cal destacar l’actuació del DJ i productor local Maae (Metodiq Records). La vetllada es tancarà amb un sopar popular i concerts cogestionats amb les entitats juvenils amb l’objectiu de recaptar fons econòmics que es destinaran a la millora del projecte musical i artístic.

El plat fort de la nit serà el grup Tapeo Sound System, que s’ha solidaritzat amb l’objectiu de la festa i repetirà l’actuació a Blanes després de l’exitosa nit de medleys que ja va oferir a una nombrosa concurrència durant la Festa Major d’aquest 2012. Els concerts s’allargaran fins la matinada de la mà del punxa discs Bullanga i els DJ’s de l’entitat juvenil Brave Coast Sound. També inclouran al seu inici una tabalada a càrrec de la Colla de Diables Sa Forcanera.

Les associacions i col·lectius de joves amb els que el departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes cogestiona la festa són: ACAB (Associació d’Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes), Blandaskate, BraveCoastSound, Jartos Hardcore, grup de Teles i Trapezi, grup de DJ, grup de Manga Revolution, grup de ball Big Sensity, Comissió d’Espectacles de Morralla, Colla de Diables Sa Forcanera, Colla Gegantera, Consell Local de Joventut, Creu Roja Joventut, Espai Jove Alternatiu, Acció Cultural Es Viver i el grup que ha donat suport a les activitats musicals: Sekuela.

L’activitat començarà a les 4 de la tarda i està previst que s’allargui fins la matinada.

cartellData de realització: 12/19/2012 | Data de la darrera actualització: 12/20/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300