Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Reunió del Consulat Rus a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2012 05:49:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Reunió del Consulat Rus a Blanes

La trobada ha aplegat ciutadans russos que resideixen en poblacions gironines. Abans, el vice-cònsol rus Dimitry Abashkin i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, s’han reunit a l’Ajuntament

foto cice consul i alcaldeBlanes ha acollit avui dissabte una reunió informativa organitzada pel Consulat General de la Federació Russa a Barcelona amb el suport de l’Ajuntament. La trobada estava adreçada als ciutadans russos que resideixen en poblacions d’arreu de les comarques gironines, i l’ha presidit el vice-cònsol Dimitry Abashkin.

Abans de la reunió informativa, Dimitry Abashkin, ha estat rebut per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, a les dependències d’Alcadia de l’Ajuntament. Durant la trobada, Marigó i Abashkin han parlat entre d’altres qüestions de continuar els lligams de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i el Consulat Rus, donada la creixent presència a la població gironina de visitants i residents que provenen de la federació russa.

En aquest sentit, el vice-cònsol rus ha explicat que el motiu de la trobada que s’ha fet a Blanes és perquè, cada vegada més, hi ha molts habitants de Rússia que es desplacen a l’estat espanyol per viure: “El nostre govern, pas a pas, fa tot el possible per ajudar als nostres ciutadans que viuen aquí”. Per la seva banda, Josep Marigó s’ha mostrat molt satisfet que des del consolat hagin triat Blanes per fer aquesta trobada d’àmbit gironí; “Ens hem posat a la seva disposició per ajudar-los a donar el màxim d’informació als seus ciutadans que viuen a Blanes, i desitgem que aquesta primera relació s’estreti encara més”.

foto acta a Sala BolañoAbashkin ha explicat també que l’objectiu de la trobada convocada a Blanes era per informar sobre els canvis en les condicions d’atenció als ciutadans, així com sobre les innovacions que s’han posat en marxa al Consolat General de la Federació Russa a Barcelona. Durant la seva visita a Blanes, el vice-cònsol ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha intercanviat obsequis amb l’alcalde, que ha lliurat a Dimitry Abashkin dos compendis de rutes de Blanes i d’arreu del territori gironí, així com un llibre sobre la Costa Brava.

Després de la trobada que s’ha fet a l’Ajuntament, l’alcalde ha acompanyat el vice-cònsol fins al lloc on s’havia convocat la trobada informativa: la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes.
Data de realització: 12/22/2012 | Data de la darrera actualització: 01/02/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300