Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

10è any del Caga Tió a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/27/2012 10:45:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

10è any del Caga Tió a Blanes

Acció Cultural Es Viver va celebrar la tradicional festa nadalenca a la plaça Verge Maria, un nou emplaçament que l’entitat ha valorat de manera positiva per l’èxit que ha tingut.

Un gran nombre de nens i nenes van participar dilluns passat, vigília de Nadal, a la festa del Caga Tió que un any més es va encarregar d’organitzar Acció Cultural Es Viver.

fotoEnguany la principal novetat ha estat el canvi d’ubicació d’Es Tió de Blanes. Així, després que el passat 8 de desembre es va celebrar la tradicional festa de benvinguda a la plaça dels Dies Feiners, se’l va traslladar a la cruïlla del carrer Raval amb la plaça Verge Maria, enlloc de fer-ho com fins ara, a la plaça d’Espanya o, si ho prefereixen, la plaça de la Gent Gran.


Segons Ferran Pujadas, portaveu d’Acció Cultural Es Viver, aquest nou emplaçament ha anat millor que el dels anys anteriors ja que, al tractar-se d’un lloc de pas, han estat molt més els nens i nenes que s’hi ha acostat durant aquests dies i sovint s’ha pogut veure’ls pujats a dalt o bé fent-se fotografies al seu costat. Per aquest motiu, a partir d’ara demanaran que aquesta sigui la ubicació de cara als propers Nadals.

fotografia caga tioAquest any ha estat el desè consecutiu en què Acció Cultural Es Viver s’ha encarregat d’organitzar aquesta tradicional festa nadalenca que en el seu moment van voler que recuperés el protagonisme que havia perdut a Blanes. Veient la participació que va tenir la festa de dilluns passat a la tarda, a l’igual que ja ha passat els darrers anys, es pot dir que el seu objectiu s’ha aconseguit.

La festa del Caga Tió es va allargar dilluns passat des de les 5 de la tarda fins a les 7 del vespre.

Data de realització: 12/27/2012 | Data de la darrera actualització: 12/27/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300