Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Fantasyland obre les portes a la Ciutat Esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/29/2012 06:15:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Fantasyland obre les portes a la Ciutat Esportiva

És la primera vegada que es lloga l’equipament per a una activitat no esportiva. L’empresa organitzadora espera que sigui un Saló de la Infància de referència per l’àrea compresa entre Mataró i Girona.

El passat divendres, 28 de desembre, es va posar en marxa Fantasyland, la ciutat de la diversió, un saló de la infància que estarà instal·lat a la Ciutat Esportiva de Blanes fins el 3 de gener. El festival està allotjat tant a l’interior com a l’exterior de l’equipament blanenc, ocupant un 20.000 m2 amb 40 activitats per a tota la família: 14 que estan pensades expressament perquè les facin pares i fills, però també n’hi ha d’altres que s’adrecen al públic més infantil, així com pels més grans, pels qui tinguin de 10 a 14 anys d’edat.

fotografiaD’ençà que fa prop de 2 anys es va inaugurar la Ciutat Esportiva, aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament de Blanes la lloga per a un esdeveniment no esportiu ja que, fins ara, s’havia fet per allotjar competicions i activitats esportives.

En aquest sentit, des del consistori s’espera que a partir d’aquí n’hi hagin més i, per aquest motiu, es considera que l’activitat és d’interès públic. Així ho destaca Lourdes Fàbrega, primera tinenta d’alcalde: “La Ciutat Esportiva és un equipament magnífic al qual hem de treure el màxim rendiment per al poble de Blanes, i això passa per fer esdeveniments tant esportius com no esportius. Des d’aquest punt de vista, celebrem acollir aquest primer esdeveniment i esperem que en vinguin molts, ja que es tracta d’una activitat privada d’interès públic”.

El festival està organitzat per Made 4 You Events. Tot i que l’empresa organitzadora és de Barcelona, els 50 monitors que treballen a Fantasyland, així com altres membres del personal i empreses que ajuden en diferents aspectes són de Blanes. L’objectiu de Made 4 You Events és aconseguir que esdevingui el saló de la infància més espectacular d’aquesta àrea de influència, des de Mataró fins a Girona, tal i com explica el director de Fantasyland, David Sance: “La idea de venir a Blanes per organitzar-lo és perquè teniu una Ciutat Esportiva espectacular que ens permet oferir una activitat per competir amb Barcelona. Les primeres impressions dels pares durant la jornada han estat molt favorables”.

fotografia fotografia

Des de l’Ajuntament de Blanes, Fantasyland es veu com una aposta per seguir promocionant a l’exterior l’excepcional potencial que té la Ciutat Esportiva. De fet, quan es va dissenyar ja es preveia que no tan sols allotgés activitats esportives, i en aquest sentit l’equipament està preparat perquè s’hi puguin fer fires, concerts i esdeveniments com el què hi haurà aquests dies.

Precisament per aquest motiu, per potenciar aquest tipus d’esdeveniments, l’Ajuntament ha ajustat el cost del lloguer, que serà de 4.800 euros, tal i com explica la primera tinenta d’alcalde: “Tenim un interès públic per la seva celebració, pel que comporta cap a Blanes de visitants i també de comercialització de la Ciutat Esportiva, perquè la gent vegi realment el magnífic equipament de què es tracta. Per aquest motiu hem ajustat el preu, per intentar que l’Ajuntament no tingui pèrdues amb l’ús d’aquest equipament, però tampoc sense beneficis”

L’horari de Fantasyland és des de les 10 del matí fins les 7 de la tarda i el preu de l’entrada és de 8’50 €, si bé hi ha abonaments de tres dies per 15 € i de dos dies per 12 €.

Per facilitar l’accés a la Ciutat Esportiva, els organitzadors han habilitat un trenet que connecta amb la plaça Catalunya i els autobusos que fan el trajecte entre Blanes i Lloret i Blanes centre o Blanes estació, també tindran una parada prop del festival.


Data de realització: 12/29/2012 | Data de la darrera actualització: 01/03/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300