Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Programació de l'Associació Rialles Blanes, gener-abril 2013.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/08/2013 10:00:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Programació de l'Associació Rialles Blanes, gener-abril 2013.

Ja han passat les festes de Nadal, i per tant els membres de l’associació Rialles de Blanes ens hem posat a treballar per tal d’oferir una sèrie d’espectacles familiars per la propera programació de gener a abril 2013 (adjuntem tríptic amb la programació que hem preparat). L’Associació Rialles Blanes és una entitat sense ànim de lucre que enguany celebra el seu 30è aniversari, amb una llarga trajectòria local i havent pogut programar espectacles de qualitat en els diferents espais culturals que se’ns oferia. Actualment ens trobem al Teatre de Blanes, espai cedit pel nostre ajuntament a totes les entitats culturals del municipi.

Tenint en compte la no disponibilitat pel Teatre de Blanes d’una empresa gestora (de moment), la venda d’entrades de Rialles Blanes no podrà ser realitzada mitjançant sistemes de comerç electrònic ofertats per entitats bancàries tipus Servitíquet o TiquetMaster. No obstant, i degut a l’èxit de la venda anticipada d’entrades numerades que hem tingut els darrers anys, no hem volgut fer un pas enrere. Per tant, oferirem la possibilitat de comprar les entrades anticipadament i numerades a la mateixa taquilla del teatre, on un dels membres de la nostra entitat anirà a oferir-les els dimecres i divendres de la setmana de cada espectacle (començant així demà mateix dia 9 de gener) així com una hora abans del mateix dia de l’espectacle.Tríptic Rialles Gener-Abril 2013.pdf


Data de realització: 01/08/2013 | Data de la darrera actualització: 01/08/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300