Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Cursa Mar i Murtra arriba a la 25ena Edició.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/09/2013 12:12:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Cursa Mar i Murtra arriba a la 25ena Edició.

La prova, organitzada pel Grup Fondistes Blanes, tindrà lloc diumenge 13 de gener, compta amb un recorregut de 20 quilòmetres i es preveu la participació de més d’un miler d’esportistes.

El matí del proper diumenge 13 de gener tindrà lloc la prova d’atletisme per excel·lència que es fa en aquest municipi de la Costa Brava: la Cursa Mar i Murtra, que organitza el Grup Fondistes Blanes. Enguany la cursa arriba ja a la 25ena edició, prova de la seva veterania i de l’afició que hi ha per aquest esport a Blanes.

La sortida i arribada està previst que es faci des del mateix lloc, el passeig Cortils i Vieta, i el recorregut serà de 20 quilòmetres amb tot tipus de terreny, per la qual cosa es considera que serveix com a preparació ideal per a properes maratons. El preu d’inscripció és de 20 euros, i es podrà fer fins el mateix dia de la cursa. D’altra banda, la recollida de dorsals es començarà a fer a partir de les 8 del matí.

En aquest sentit, s’admetran inscripcions fins a les 8’45, ja que la cursa comença a les 9’30, i en qualsevol cas, es tancaran en arribar al topall dels 1.200 inscrits. A la seva arribada, els participants rebran diversos obsequis, entre ells una medalla commemorativa, així com un entrepà i una beguda.

El control d’arribada es tancarà a les 12 del migdia i val a dir que tots els corredors disposaran d’un servei de guarda-roba a la zona de sortida/arribada, un servei de dutxes a la Ciutat Esportiva i la participació a un sorteig de diversos regals en funció del nombre de dorsal.

Per a més informació: www.blanes.cat/fondistes/marimurtra13.htm
Data de realització: 01/09/2013 | Data de la darrera actualització: 01/10/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300