Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Campanya Solidària de Freebike reuneix 28 bicicletes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/11/2013 08:20:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RecollidaBicisLa Campanya Solidària de Freebike reuneix 28 bicicletes.

Organitzada conjuntament amb Càritas Blanes, la campanya que s’ha fet durant les festes de Nadal tenia per objectiu fer arribar bicicletes a les famílies més necessitades.

La campanya “Que la crisi no li prengui la il”lusió”, impulsada per l’empresa de ciclisme de Blanes Freebike ha pogut lliurar finalment 28 bicicletes a famílies amb problemes econòmics perquè les poguessin regalar als seus fills i filles el dia de Reis. No cal dir que els beneficiats han rebut aquests obsequis amb molt d’entusiasme, sobretot els menuts, per als quals una bicicleta és un dels regals més preuats que poden tenir.

Per la seva banda, Càritas Blanes es va encarregar de fer una selecció de les famílies beneficiàries tenint en compte els recursos econòmics de què disposen així com les necessitats de cadascuna d’elles.

La major part de bicicletes que s’han regalat han estat aportades per veïns de Blanes i Lloret que bé les van fer arribar al taller de Freebike o bé les van anar a dur a alguna de les recollides que es van fer durant el mes de desembre en llocs públics. Un cop lliurades, els mecànics de l’empresa de ciclisme s’han encarregat de reparar-les i posar-les a punt perquè estiguessin en perfecte estat abans d’arribar a mans dels nens i nenes.

El gerent de Freebike, Joan Zurita, ha mostrat la seva satisfacció per l’èxit d’aquesta nova edició de la campanya, ja que “Durant els darrers sis anys hem aconseguit portar la felicitat a moltes llars”, ha explicat. En aquest sentit, a banda d’encarregar-se de la recollida, l’empresa blanenca també ha destinat el 2% de les vendes nadalenques per adquirir els recanvis i peces que s’han necessitat substituir a les bicicletes lliurades.

Per últim, val a dir que aquest any s’ha pogut comptar amb el suport de Melcior Mauri –ex-ciclista guanyador de la Vuelta a Espanya l’any 1991 i de la Titan Desert l’any 2007.
Data de realització: 01/11/2013 | Data de la darrera actualització: 01/11/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300