Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Michael Parra tanca el 2012 al tercer lloc del rànquing.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/11/2013 08:36:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MichaelParraMichael Parra tanca el 2012 al tercer lloc del rànquing.

El jove motorista blanenc, de tan sols 10 anys d’edat, va debutar durant l’any passat al Campionat del Mediterrani de Motociclisme de Velocitat en 80cc, on va fer podi a la tercera posició.

Ja fa temps que aquest jove esportista apunta maneres –de fet, diuen que quan comptava tan sols amb un any i mig ja tenia clar que volia ser pilot de motos- i qui ha anat seguint la seva trajectòria ha pogut comprovar la seva evolució ascendent. Ara Michael Parra ho ha aconseguit de nou situant-se a la tercera posició del rànquing final del 2012, l’any en què ha debutat al Campionat del Mediterrani de Motociclisme de Velocitat en la categoria de 80 cc formant part de l’estructura de l’equip italià RMU Motos.

El motorista blanenc, que ja havia estat campió de la Promo-RACC 50 cc dos anys consecutius –el 2011 va guanyar les 14 curses de la temporada-, tenia previst l’any 2012 fer el salt a la Promo-RACC 70 cc, categoria en què va estar entrenant-se tot l’hivern. El canvi que va fer la federació al principi de temporada sobre el reglament va permetre que pogués inscriure’s a darrera hora als 80 cc i, en aquest sentit, va ser el pilot més petit que va apuntar-s’hi.

El seu objectiu era passar dels circuits petits de kàrting a un món més professional dels circuits de Gran Premi, i es pot dir que el pas l’ha cobert més que positivament. Això és perquè, com dèiem, el resultat final de l’any ha estat la tercera plaça, després d’haver assolit una 2a posició al Circuit de Catalunya i un 3er lloc al Circuit del Parcmotor, un campionat internacional que va comptar amb la participació de pilots de França i Itàlia.

Els dos primers classificats del rànquing han estat dos valencians de 13 i 12 anys que van fer valer la seva experiència tant del campionat com de coneixement dels circuits. Ara, de cara a aquesta propera temporada, Michael Parra té previst tornar als circuits amb més opcions i, com no, amb renovades il·lusions.


Data de realització: 01/11/2013 | Data de la darrera actualització: 01/11/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300