Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de “mirART”, un curs d’història de l’art que es fa a la Biblioteca.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/22/2013 01:25:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de “mirART”, un curs d’història de l’art que es fa a la Biblioteca.

Es tracta d’una nova experiència que s’ha començat a impartir gratuïtament aquest mes de gener a càrrec d’Àngela Sagrera, ex-professora de l’IES Sa Palomera.

Aquest mes de gener s’ha començat a fer a la Biblioteca Comarcal de Blanes “mirART”, un curs gratuït d’introducció a la història de l’art adreçat a tots els públics. L’imparteix Àngela Sagrera, professora jubilada de l’institut Sa Palomera que ho fa de manera altruista amb un objectiu: que la gent aprengui a entendre i, per afegit, a estimar l’art en les seves diferents manifestacions.

Després que durant molts anys es va dedicar a l’ensenyament, ara ha volgut fer extensiu els seus coneixements sobre art a gent a qui els interessés fora de l’àmbit pròpiament acadèmic. Tal i com explica Ángela Sagrera: “El què m’agradaria és que disfrutessin de les classes, que servissin per descobrir tot allò que potser no han tingut l’oportunitat de conèixer al llarg de la seva vida”.

Com se sol dir en comptades ocasions, l’èxit ha sorprès la mateixa empresa, ja que quan es va donar a conèixer el curs, les places limitades aviat van estar cobertes. N’hi ha 22, i ja hi ha llista d’espera amb 11 alumnes més.

Segons Gemma Ciuró, directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes, quan Àngela Sagrera va proposar-li aquesta idea, la va trobar del tot encertada des d’un principi: “Ho vaig trobar una idea fantàstica, no tan sols perquè s’ajusta a la vessant formativa de la Biblioteca, sinó també perquè és una manera d’optimitzar recursos”.

En aquest sentit, es tracta d’una nova experiència que s’ha posat en marxa com a prova pilot. El temari vol abastar des de les civilitzacions antigues i Grècia fins arribar a les diferents a l’art contemporani. En principi, Àngela Sagrera s’ha proposat cobrir 16 temes a través de les sessions setmanals que es fan cada dilluns al matí, amb l’objectiu posat ja en el proper curs, quan es podria concretar millor el contingut.

Les classes de “mirART” se seguiran impartint coincidint amb l’actual curs acadèmic, de manera que finalitzaran el proper mes de juny.
Caldrà doncs estar emetent a com evoluciona aquesta primera experiència per saber quina continuïtat se li dona de cara al curs vinent.


Data de realització: 01/22/2013 | Data de la darrera actualització: 01/22/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300