Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Desplegament policial per l’assalt a una joieria.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/24/2013 01:46:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Desplegament policial per l’assalt a una joieria.

Uns desconeguts van assaltar aquest passat dimecres una joieria situada en un pis a Mas Enlaire i van fugir a peu deixant el propietari lligat.

Agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes van muntar ahir dimecres un dispositiu policial per intentar localitzar els tres lladres que van assaltar una joieria situada en un pis del carrer Pare Puig, al barri de Mas Enlaire. Els autors del robatori van actuar molt ràpidament: van entrar al negoci i van amenaçar el propietari amb una arma de foc, el van lligar i van regirar el pis a la recerca d’objectes de valor.

Després d’agafar diversos objectes -la quantia dels quals no s’ha donat a conèixer-, els lladres van fugir a peu deixant el propietari lligat de mans i peus. En rebre l’avís de l’atracament, es va muntar un dispositiu policial per tancar les entrades i sortides de Blanes per intentar localitzar els atracadors. Fins el moment, no s’han produït detencions.

La joieria assaltada ven articles al detall per internet, està especialitzada en vendre tota mena de joies i objectes de valor (aliances, collarets, rellotges...) i, tot i no tenir articles exposats en vitrines, sí que hi ha gènere de mostra. Quan es va produir l’atracament, el propietari era l’únic que estava al pis en aquells moments.


Data de realització: 01/24/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300