Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es triplica el nombre de participants al II Concurs de Disfresses a la Feina


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2013
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es triplica el nombre de participants al II Concurs de Disfresses a la Feina

El concurs es va celebrar dissabte passat, i va comptar amb la participació d’un total de 17 establiments, principalment situats al centre de Blanes

Blanes va encetar dissabte passat la celebració dels actes del II Carnaval de la Costa Brava Sud amb la segona edició del Concurs de Disfresses a la Feina, que enguany gairebé ha triplicat el nombre de participants respecte l’any passat, quan es va organitzar per primera vegada. D’aquesta manera, si l’any passat es van inscriure 6 establiments, aquest 2013 han estat un total de 17.

La major part dels establiments participants estaven situats al centre de la vila, si bé també n’hi havia un que estava al barri dels Pins i un altre a tocar de la carretera d’accés a la Costa Brava, ja que es tractava d’un restaurant de menjar ràpid.

Pel que fa als motius per a les ambientacions i disfresses que s’han triat n’hi havia de ben variats: un bosc de fades, un infern, el món dels barrufets, el “Fons de Bikini” d’en Bob Esponja, cavernícoles, amish, zones blaves i fruites i verdures, entre d’altres. També hi havia disfresses que evocaven una època molt determinada, com per exemple un ball de fi de curs dels anys 50, el mític local de jazz de Harlem que també va inspirar la pel·lícula Cotton Club o bé la moda dels anys 70.

En general, han participat tot tipus d’establiments, hi havia des de cafeteries i restaurants passant per comerços de roba i sabates, de disfresses, una merceria, una perruqueria i tot el col·lectiu dels venedors i venedores del mercat de fruites i verdures, que anaven vestits del principal producte que ofereixen: des de pinyes, kiwis i raïms fins a un sac de patates o olives. Al llarg del dia, el jurat ha fet una intensa passejada pels comerços i establiments inscrits per poder avaluar-los i destriar els guanyadors.

Enguany el jurat qualificador l’han format Mercè Lloré, membre d’una entitat cultural; una tècnic de l’Àrea de Cultura i Festes, Montse López i una tècnic de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, Cristina de las Cuevas. Totes tres hauran de decidir quins establiments es classifiquen per als tres principals guardons: el primer premi rebrà 363 €, el segon 242 € i el tercer 121 €. El veredicte d’aquest concurs, així com el de carrosses i comparses es donarà a conèixer dimecres vinent, en motiu de l’Enterrament de la Sardina. Serà en el decurs d’aquest acte que també es farà el lliurament dels premis als guanyadors.

LA POMETA VERDALOLA BOTONAMcDONALD'S BLANESMERCAT FRUITES I VERDURES 1MERCAT FRUITES I VERDURES 2MERCAT FRUITES I VERDURES 3MERCAT FRUITES I VERDURES 4MERCAT FRUITES I VERDURES 5MERCAT FRUITES I VERDURES 6MERCAT FRUITES I VERDURES 7MERCAT FRUITES I VERDURES 8MERCAT FRUITES I VERDURES 9PATUFETPERRUQUERIA SANDRA RIRINUNDERCOLOR OF BENETTONData de realització: 02/11/2013 | Data de la darrera actualització: 02/18/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300