Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es posa en marxa un nou espai web d’Acció Social


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2013 10:52:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acció SocialEs posa en marxa un nou espai web d’Acció Social

L’objectiu és ajudar als ciutadans que necessiten algun dels serveis perquè els sigui més fàcil i àgil informar-se i posar-se en contacte per accedir-hi

El Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes –que gestiona els temes de Serveis Socials i de Solidaritat i Cooperació- ha posat en marxa el seu nou espai web vinculat a la plana oficial del consistori, que millora els anteriors continguts que hi havia fins ara, i ho ha fet a través d’aquesta adreça: http://www.blanes.cat/acciosocial

cub de rubrickLa nova web és molt més funcional i el seu objectiu és que pugui arribar amb més facilitat a tota la ciutadania, ja que actualment s’ha detectat que encara hi ha ciutadans que desconeixen què es fa en aquesta àrea de l’Ajuntament. En aquest sentit, s’han actualitzat les dades de les diferents àrees i serveis del departament (Serveis Socials, Igualtat, Acollida i Habitatge) per tal d’oferir informació i facilitar l’accés als diferents tràmits de manera electrònica.

També s’han incorporat formularis i temaris a través dels quals es poden emplenar les instàncies que fan falta per accedir tant als serveis socials de l’Ajuntament de Blanes com de la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, també s’hi ha afegit informació i documentació específica de diversos temes, com ara la Llei d’Estrangeria, la Llei contra la Violència de Gènere, la Llei de Dependència o bé les memòries del Departament, els plans locals i els informes sectorials, entre d’altres.

La regidora de Serveis Socials i Cooperació i Igualtat, Susana Ramajo, recorda quins han estat els objectius que els han mogut a fer aquest canvi: “El principal objectiu era aquest: fer una bona web senzilla i molt funcional, que sigui fàcil d’entendre per a qualsevol persona i a qualsevol edat”.

simbologia serveis socialsUn altre avantatge que es vol aconseguir amb la posada en marxa d’aquest nou espai, és que s’ha detectat que hi ha molts usuaris que no s’acosten per informar-se i/o rebre serveis per por o per vergonya, i ara podran accedir-hi anònimament, a través de la web. I és que, a manca de tancar la Memòria d’Activitats de l’any passat, el resum del 2011 recull que es van obrir al voltant de 13.000 expedients –que poden ser individuals o de tota un grup familiar- al Departament d’Acció Social. Susana Ramajo explica: “Si que és cert que l’augment ha estat molt significatiu durant aquests darrers 2 anys i mig especialment, però pensem que encara pot venir més gent que, de moment, no s’acosta a nosaltres per desconeixement”.

Per últim, val a dir que al nou espai web interactiu també s’incorporaran novetats, últimes noticies, accions i funcions que permetran la interrelació amb les xarxes socials. En aquest sentit, val a dir que l’Àrea de Cooperació i Solidaritat ha organitzat per aquest dimecres, 13 de febrer, una xerrada que tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Biblioteca Comarcal. La conferència es presenta amb el títol La Llei d’Estrangeria, novetats i recomanacions, i està especialment adreçada al col·lectiu d’immigrants del municipi.


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/18/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300