Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Taula Rodona sobre Carles Faust a l’Ateneu Barcelonès.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/01/2013 09:44:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

actes en homentage a Carl FaustTaula Rodona sobre Carles Faust a l’Ateneu Barcelonès.

Organitzat amb el suport de la Fundació Privada Carles Faust, l’acte s’inclou dins el cicle de l’”Any Carl Faust” que finalitzarà el proper 24 d’abril, aniversari de la seva mort.

L’Ateneu Barcelonès ha organitzat per al proper dimarts 5 de març una taula rodona sobre la figura del creador del Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, un acte que està previst que comenci a dos quarts de vuit del vespre a la seu d’aquesta institució barcelonina i que s’ha organitzat amb el suport de la Fundació Privada de Blanes.

La taula rodona es presenta amb el títol Carl Faust, mecenes alemany de les ciències de la natura a Catalunya i s’emmarca en el context de l’Any Carl Faust que finalitzarà el 24 d’abril d’aquest 2013, aniversari de la seva mort. Faust (1874-1952), que va ajudar científics catalans de la vàlua de Pius Font i Quer o Ramon Margalef, ha estat un dels rars mecenes de la ciència al nostre país.

A la taula rodona, que serà moderada pel vicepresident primer de l’Ateneu, Lluís Reales, hi participaran Maria Elvira, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB i documentalista de la Fundació Carl Faust; Eva González Sales, experta en art i conservació patrimonial, i Josep Maria Camarasa, historiador de la ciència i patró de la Fundació Carl Faust.

Data de realització: 03/01/2013 | Data de la darrera actualització: 03/01/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300